Nuostabus kefyro pyragas, drėgnas ir purus. Paruošiama per 6 minutes

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai:

Kefyras – 250 ml.
Kiaušinis – 2 vnt.
Cukrus – 180 gr.
Vanilinas – pagal skonį
Soda – 1 šaukštelis.
Sviestas – 80 gr.
Krakmolas – 1 valgomasis šaukštas.
Miltai – 230 gr.
Druska – 1/3 šaukštelio.

Kūdikiui:
Sviestas – 50 gr.
Miltai – 3 šaukštai.
Cukrus – 2 šaukštai.

Paruošimas :

Į kefyrą suberkite sodą ir išmaišykite, įmuškite 2 kiaušinius, ištirpintą sviestą, druską, cukrų ir vaniliną.

Suberkite išsijotus miltus ir krakmolą. Išmaišykite iki vientisos masės.

Tešlą supilkite į riebalais išteptą formą.

Norėdami pagaminti trupinius, šaltą sviestą rankomis įtrinkite su cukrumi ir miltais. Jei bus per drėgna, galima dėti daugiau miltų.

Gautais trupiniais apibarstykite pyragą ir kepkite 180 C temperatūroje 35-40 min. Pasirengimą galite patikrinti mediniu iešmu.

Gero apetito!

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Pyragų nebedarau. Sužinojau, kad receptas paprastesnis ir skanesnis, mažai kas žino šią paslaptį
Patiko? Pasidalink! Ačiū.