Nuostabus citrinų varškės pyragas su baltojo šokolado biskvitu

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Lengvas šviežios citrininės varškės pyrago receptas, paaiškintas žingsnis po žingsnio. Kiekvienas apsilankymas jus už tai pagirs 100%.

Turbūt jau išbandėte daugybę pagrindinių pyragų ar pyragų tešlos receptų. Šis yra pats paprasčiausias ir tikrai pavyks, net jei kepimo srityje esate pradedantysis. Be to, jame yra skanus citrininės varškės įdaras , kuris yra maloniai rūgštus ir tuo pačiu minkštas. Galite mėgautis, pavyzdžiui, su sekmadienio kava ir laižysite ausis.

Kaip pasigaminti tortą

Vadovaudamiesi toliau pateiktomis instrukcijomis, iškepsite labai lengvą ir subtilų gaivaus citrusinio skonio pyragą. Tai nėra sunku, o jo paruošimui jums reikės šių ingredientų:

Tešla:

  • kiaušiniai, 5 vnt
  • augalinis aliejus, 3 šaukštai;
  • cukraus, 5 šaukštai;
  • miltų, 5 šaukštai;
  • citrinos esencija;
  • kepimo miltelių, 0,5 arb.

Baltas kremas:

  • baltojo šokolado, 300 g;
  • grietinės 375 g

Citrininė varškė:

  • cukrus, 150 g;
  • citrinos sultys, 100 ml;
  • kiaušiniai, 2 vnt
  • sviestas, 75 g

Paruošimo procedūra

Pirmiausia paruoškite baltą kremą. Paimkite grietinę ir užvirinkite. Tada nukelkite nuo ugnies ir ištirpinkite jame baltąjį šokoladą. Leiskite kremui atvėsti ir padėkite į šaldytuvą trims valandoms. Galiausiai suplakite trintuvu iki purios konsistencijos.

Tada supilkite cukrų ir citrinos sultis į puodą ir virkite ant silpnos ugnies nuolat maišydami. Išplakite kiaušinius ir, nuolat plakdami, supilkite citrinų sirupą , gautą verdant cukrų su citrinos sultimis. Virkite mišinį dar 5 minutes, tada nukelkite nuo ugnies.

Į gatavą mišinį įpilkite sviesto ir išmaišykite iki vientisos masės. Palikite atvėsti. Toliau iki putų išplakti kiaušinių baltymus su cukrumi ir druska. Sumaišykite trynius su augaliniu aliejumi, supilkite į baltymus ir išplakite. Išsijokite miltus, suberkite citrinos esenciją ir padarykite vientisą tešlą.

Paimkite kepimo skardą ir išklokite ją kepimo popieriumi. Lėtai pilkite ant jo tešlą ir paskirstykite per visą paviršių. Įkaitinkite orkaitę iki 170 laipsnių Celsijaus ir kepkite apie 30 minučių. Kai pyragas bus paruoštas, atvėsinkite ir perpjaukite į tris sluoksnius.

Taip pat skaitykite:  Tiesiog naudokite sluoksniuotą tešlą. Greiti pyragaičiai su labai skaniu įdaru: receptas per 5 minutes

Užbaikite pyragą atskirus sluoksnius aptepdami baltojo šokolado kremu, o tada citrinine varške. Palikite 3 valandas šaldytuve ir patiekite. Linkime gero apetito.

Patarimas: tortą galite papuošti tarkuotu baltuoju šokoladu ir kokoso bei citrinos ar apelsino žievelėmis.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.