Nuo tada, kai sužinojau šį receptą, mes tai gaminame kiekvieną dieną pusryčiams.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Nuo tada, kai sužinojau šį receptą, mes tai gaminame kiekvieną dieną pusryčiams.

Šis receptas – puikus pasirinkimas skaniems ir sotiems pusryčiams! Čia pateikiami išsamūs veiksmai:

Reikalingi ingredientai:

  • 2 bulvės (vidutinės)
  • 10-12 riekelių skrudintos duonos
  • 50 g tarkuoto sūrio (čederio ar kito pagal jūsų skonį)
  • 2 kiaušiniai
  • 1 ½ stiklinės duonos trupinių
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
  • Augalinis aliejus kepimui

Paruošimo būdas:

Paruoškite bulves:

  1. Bulves išvirkite, kol suminkštės, tada sutrinkite į tyrę.
  2. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.

Paruoškite duoną:

  1. Nupjaukite nuo duonos riekelių pluteles.
  2. Kiekvieną griežinėlį iškočiokite kočėlu, kol ji bus plona ir lygi.

Surinkite sumuštinius:

  1. Ant kiekvienos duonos riekės dėkite po šaukštą bulvių košės.
  2. Pabarstykite tyrę tarkuotu sūriu.
  3. Sulenkite griežinėlį per pusę, kad susidarytų trikampis.

Užsandarinkite kraštus:

  1. Jei reikia, apipjaustykite kraštus peiliu.
  2. Šakute užspauskite kraštus, kad įdaras tvirtai užsandarintų.

Kepkite sumuštinius:

  1. Dubenyje išplakite kiaušinius.
  2. Kiekvieną trikampį pirmiausia pamerkite į kiaušinį, tada į džiūvėsėlius, kad tolygiai pasidengtų.

Skrudinkite sumuštinius:

  1. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų.
  2. Apkepkite sumuštinius iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Padavimai:

  1. Padėkite gatavus sumuštinius ant popierinių rankšluosčių, kad pašalintumėte aliejaus perteklių.
  2. Patiekite karštą su jogurtu, kefyru ar šviežiomis salotomis.

Patarimas:

Kad pasirinkimas būtų sveikesnis, kepkite sumuštinius orkaitėje ant pergamentu išklotos kepimo skardos 200°C temperatūroje, kol jie taps traškūs ir auksinės rudos spalvos.

Gero apetito!

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Prie šių čeburekų visada susidaro eilė. Populiaraus čebureko virėjo paslaptis
Patiko? Pasidalink! Ačiū.