Rinkitės įvairius įdarus tinginiams brizoliams pagal savo skonį.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
– pienas, 3 šaukšteliai;
– kiaušiniai, 3 vnt;
– žiupsnelis druskos.
Norėdami paruošti įdarą, paimkite :
— maltos vištienos, 350 g;
– sūris, 50 g;
– minkšto sviesto, 1 a.š.;
– majonezas arba grietinė, 2 šaukštai;
– česnakas, 1 skiltelė;
– druskos ir pipirų pagal skonį.
Virimo procesas
Maltą mėsą pasūdykite, pipiruokite, suberkite sviestą ir tarkuotą sūrį, išmaišykite.
Kiaušinius sumaišykite su pienu ir druska, iškepkite 3 kiaušinių blynus.
Ant kiekvieno blyno dėkite įdarą.
Grietinę arba majonezą sumaišykite su česnaku ir šiuo padažu patepkite įdarą, pabarstykite žolelėmis ir susukite vamzdelius.
Formą ištepkite aliejumi ir išdėliokite vamzdelius, pašaukite į 180 laipsnių orkaitę 30 minučių.


Patarimas : įdarą, tiek saldų, tiek sūrų, galite gaminti iš daržovių, kopūstų, varškės su razinomis, kumpio, dešrelių ir kt.
