Niekada nepasidaro nuobodu. Mūsų mėgstamiausi pietūs: mėsos kukuliai padaže su bulvių koše

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Skanūs mėsos kukuliai padaže su bulvių koše – sotūs ir paprasti pietūs ir vakarienė, kurie niekada nenuobodžiauja.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

malta mėsa, 800 g;
svogūnas, 1 vnt;
česnako, 3 gvazdikėlių;
kiaušinis, 1 vnt;
raktažolė, lapai;
druskos pipirų 1 šaukštelis;
džiūvėsėliai.
Padažui paruošti reikia :

svogūnas, 1 vnt;
miltų, 1 valgomasis šaukštas;
pomidorų tyrė iš šviežių pomidorų, 400 g;
sojos padažas, 1 a.š.;
muskato, druskos, prieskonių.
Virimo procesas

Svogūną ir česnaką susmulkinkite patogiu būdu ir sumaišykite su malta mėsa, įberkite druskos, pipirų, įberkite prieskonių ir kiaušinį, minkykite ir išplakite.

Suformuokite kotletus, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite keptuvėje iki auksinės rudos spalvos.

Padažui visus ingredientus sumaišyti ir užvirus pavirti apie 10 min.

Patarimas: jei neturite pomidorų sulčių ar šviežių pomidorų, tuomet pomidorų pastą galite praskiesti vandenyje ir tai bus padažo pagrindas.

Padažą užpilkite ant mėsos kukulių ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 10 – 15 minučių.

Rutuliukus patiekiu su bulvių koše, virta koše, makaronais ir spagečiais.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Pusryčiai po 10 minučių. Ačiū uošvei, kad pasiūlė skanų ir greitą receptą.
Patiko? Pasidalink! Ačiū.