Vištienos ir bulvių salotos yra vienas populiariausių ir mėgstamiausių patiekalų daugelyje pasaulio virtuvių. Jame dera paprastas paruošimas, prieinami ingredientai ir sodrus skonis, todėl tai puikus pasirinkimas tiek kasdieniams patiekalams, tiek šventiniam stalui.
Šios salotos išpopuliarėjo dėl savo universalumo ir galimybės paįvairinti receptą, pridedant įvairių prieskonių ir ingredientų. Priklausomai nuo regiono ir pageidavimų, jame gali būti tokių komponentų kaip šviežios daržovės, riešutai, žolelės ir įvairūs padažai – nuo klasikinio majonezo iki lengvesnių padažų.
Ingredientai:
Vištienos filė;
Bulvės;
Kiaušinių baltymai;
Majonezas;
Kukurūzai.
90-ųjų salotų gaminimas:
Vištienos filė išvirkite, tada padalinkite į pluoštus ir dėkite kaip pirmąjį salotų sluoksnį. Pirmąjį sluoksnį sutepkite majonezu.
Taip pat iš anksto išverdame bulves, nulupame ir sutarkuojame stambia tarka. Bulvių sluoksnį sutepkite majonezu ir dėkite sluoksnį tarkuotų baltymų.
Baltymų sluoksnį patepkite majonezu ir dėkite ant jo kukurūzus.
Pasirodo, skanios 90-ųjų salotos. Galima ruošti tiek šventėms, tiek kiekvienai dienai.