Neįtikėtinai skanus varškės desertas. Receptas per 5 minutes: be grietinėlės ir kepimo

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Varškės desertas su ananasais – nuostabus lengvumo, gaivumo ir neįtikėtino skonio derinys, kasdieniniam meniu suteikiantis ypatingos šventės atspalvio. Šis desertas yra idealus pasirinkimas tiems, kurie ieško ne tik skanaus, bet ir sveiko skanėsto. Varškės sūris, kaip pagrindinis ingredientas, turi daug baltymų ir kalcio, todėl jis yra ne tik maistingas, bet ir sveikas. Ananasai desertui suteikia ryškumo ir sultingumo, pripildo tropinio aromato ir lengvo rūgštumo.

Šiam desertui naudojami paprasti ir įperkami ingredientai, todėl kiekvienas gali lengvai jį sukurti savo virtuvėje.

Ingredientai:

Varškės sūris – 200 g;
grietinė – 200 g;
Cukraus pudra – 100 g;
Aguonos – 30 g;
Marinuoti ananasai – 200 g;
vanilinis cukrus – 10 g;
tirpi želatina – 20 g;
Vanduo – 100 ml.
Varškės deserto su ananasais ruošimas:

Želatiną sumaišyti su vandeniu ir palikti išbrinkti. Šiuo metu varškę sumaišykite su vaniliniu cukrumi ir cukraus pudra, į mišinį suberkite aguonas, marinuotus ananasus ir grietinę.

Išbrinkusią želatiną dėkite į varškės masę ir išmaišykite. Supilkite mišinį į atskirą indą ir uždenkite maistine plėvele.

Desertą porai valandų palikite šaldytuve, kol sustings.

Rezultatas – paprastas, bet skanus ananasų desertas su varške.

Galima patiekti vietoj pyragaičių ir saldumynų.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Skanus, greitas ir pigus cukinijų ir sūrio patiekalas. Jums tikrai patiks!
Patiko? Pasidalink! Ačiū.