Neįtikėtinai skanus malta mėsa. Šis patiekalas patiks visiems

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Skanus maltos mėsos vyniotinis su sūriu. Šis patiekalas patiks visiems. Galite remtis receptu ir pridėti savo ingredientų.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

– bet kokia malta mėsa, 600 g;

– svogūnas, 1 vnt;

– kiaušiniai, 3 vnt;

– sūris, 250 g;

– pienas, 250 g;

– miltai, 200 g;

– druska, pipirai, prieskoniai, žolelės.

Virimo procesas

Svogūną sutarkuokite ir sumaišykite su malta mėsa. Taip pat į faršą įberiame druskos, pipirų, prieskonių, kiaušinių, prieskoninių žolelių.

Gerai ismaisyti.

Ant stalo padėkite pergamento lakštą ir išdėliokite maltą mėsą, tolygiai paskirstydami ją ant paviršiaus maždaug 5 mm storio sluoksniu.

Ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio ir susukite. Suvyniokite į plėvelę ir padėkite į šaldiklį 3 valandoms.

Likusius kiaušinius sumaišykite su miltais, pienu, druska ir pipirais.

Išimkite vyniotinį, supjaustykite porcijomis, pamerkite į tešlą ir kepkite iš abiejų pusių po dangčiu ant silpnos ugnies.

Patarimas : nebūtina taip ilgai laikyti šaldiklyje – svarbiausia, kad visa masė gerai sustingtų. Tam pakanka 40–60 minučių. Įdarui galite naudoti bet kokius produktus. Pavyzdžiui, kietąjį sūrį pakeiskite lydytu sūriu, pridėkite grybų, daržovių, česnako.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.