Naujas skanių pyragų receptas! Iškart nušlavė nuo stalo

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Mielinė tešla ruošiama labai paprastai ir kaip įdarą galite rinktis ką tik mėgstate – sūrų ar saldų.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

– pienas, 300 ml;

– miltai, 700 g;

– kiaušiniai, 2 vnt;

– mielės, 5 g;

– augalinis aliejus, 70 g.

Norėdami paruošti įdarą, paimkite:

– bet kokia malta mėsa, 500 g;

– svogūnai maltai mėsai, prieskoniai, druska ir pipirai pagal jūsų skonį.

Virimo procesas

Faršą sumaišykite su smulkintu arba tarkuotu svogūnu, druska, pipirais ir kitais prieskoniais.

Patarimas : Į faršą taip pat galite dėti smulkintą česnaką, keptus grybus, žoleles ir sūrio gabalėlius.

Paimkite visus ingredientus, išskyrus aliejų, ir sumaišykite. Visi produktai turi būti tos pačios kambario temperatūros;

Užminkykite tešlą, uždenkite ir palikite šiltoje vietoje 30-40 minučių.

Įpilkite aliejaus ir vėl minkykite tešlą. Palikite 10 minučių.

Tešlą padalinkite į 5 dalis, kiekvieną iškočiokite, patepkite aliejumi ir sudėkite vieną ant kitos.

Iškočiokite vieną didelį sluoksnį ir padalinkite į kvadratus. Į kiekvieną dėkite įdarą ir susukite kvadratėlius į vokus.

Kepimo skardą išklokite pergamentu ir išdėliokite vokus, patepkite juos plaktu kiaušiniu.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite pyragėlius 20 minučių.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.