Naujas skanių pyragų receptas! Iškart nušlavė nuo stalo

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Mielinė tešla ruošiama labai paprastai ir kaip įdarą galite rinktis ką tik mėgstate – sūrų ar saldų.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

– pienas, 300 ml;

– miltai, 700 g;

– kiaušiniai, 2 vnt;

– mielės, 5 g;

– augalinis aliejus, 70 g.

Norėdami paruošti įdarą, paimkite:

– bet kokia malta mėsa, 500 g;

– svogūnai maltai mėsai, prieskoniai, druska ir pipirai pagal jūsų skonį.

Virimo procesas

Faršą sumaišykite su smulkintu arba tarkuotu svogūnu, druska, pipirais ir kitais prieskoniais.

Patarimas : Į faršą taip pat galite dėti smulkintą česnaką, keptus grybus, žoleles ir sūrio gabalėlius.

Paimkite visus ingredientus, išskyrus aliejų, ir sumaišykite. Visi produktai turi būti tos pačios kambario temperatūros;

Užminkykite tešlą, uždenkite ir palikite šiltoje vietoje 30-40 minučių.

Įpilkite aliejaus ir vėl minkykite tešlą. Palikite 10 minučių.

Tešlą padalinkite į 5 dalis, kiekvieną iškočiokite, patepkite aliejumi ir sudėkite vieną ant kitos.

Iškočiokite vieną didelį sluoksnį ir padalinkite į kvadratus. Į kiekvieną dėkite įdarą ir susukite kvadratėlius į vokus.

Kepimo skardą išklokite pergamentu ir išdėliokite vokus, patepkite juos plaktu kiaušiniu.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite pyragėlius 20 minučių.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Aš imu 3 bulves ir šiek tiek maltos mėsos. Paprastas ir skanus receptas: idėja prašmatniai vakarienei
Patiko? Pasidalink! Ačiū.