Naminis brendis pagal slapto gero žmogaus receptą.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

NAMINIS ELITINIO KONJAKO RECEPTAS!!! 100 KARTŲ GERESNIS UŽ PARDUOTUVĖJE PIRKTĄ KONJAKĄ!!!

Prieš 2 metus draugas atnešė butelį konjako. Tikrai maniau, kad jis elitinis, o paaiškėjo, kad jis pats jį gamino! Dabar ir aš gaminuosi naminį konjaką! Jo skonis toks pat kaip Hennessy!

Pasigaminti konjaką iš degtinės ar iš bambalio – spręsti jums. Tai nėra taip svarbu, nors skirtumas ir yra, bet tuos skirtumus pajus tik tikri gurmanai.
Naminio brendžio receptas

Naminei degtinei paruošti mums reikės:
– Reikės: dviejų valgomųjų šaukštų džiovintos jaunų ąžuolo ūglių žievės.
– Vieno valgomojo šaukšto juodosios arbatos.
– Trijų valgomųjų šaukštų cukraus.
– Vieno arbatinio šaukštelio valgomosios sodos.
– Aštuonių džiovintų gvazdikėlių žiedynų. (įprastas prieskonis).

Paimkite butelį degtinės arba brendžio, kas ką turi, ir supilkite į jį visus mūsų paruoštus ingredientus. Viską galite išmaišyti, kad nusiramintumėte. Butelis sandariai užkemšamas dangteliu ir pastatomas tamsioje vietoje dviem savaitėms. Tokiomis proporcijomis mūsų naminė degtinė bus sodraus skonio. Jei jums nepatinka toks brendžio skonis, galite dėti mažiau ąžuolo. Iš savo patirties pasakysiu, kad ąžuolo žievė yra kitokia, ir net pirmą kartą mažinčiau žievės dozę brendyje. Vėliau tai galėsite koreguoti pagal savo skonį.

Taip pat galite vartoti arbatą maišeliuose, o ne birią. Tokiu atveju dviejų arbatos maišelių užteks buteliui degtinės ar brogos.
Po dviejų savaičių naminę degtinę perkošite, o jau gryną degtinę užsukite dangteliu. Jei neketinate jo gerti. Jį galite gerti iš karto po perkošimo, tačiau aš paprastai užsuku dangtelius ir padedu laikyti tamsioje vėsioje vietoje.

Jei nerimaujate, kad mūsų naminis brendis kvepės degtine ar bambaliais, nesijaudinkite. Aš paprastai naudoju naminį degtinį, mėgstu būti tikras dėl savo produktų, ir po dviejų savaičių naminės degtinės nusistovėjimo nepastebiu jokio kvapo. O jei atsargų pasigaminsite iš anksto, o ne dabar, tuomet neturėtumėte nerimauti.

Taip pat skaitykite:  Užkepėlė pusryčiams, pietums ir vakarienei. Delikatesas, kurį pamėgs jūsų vyras

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 4.2 / 5. Balsų skaičius: 10

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.