Naminiai ledai „Crème brûlée” paruošiami per 5 minutes iš 2 ingredientų

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ledus galite pasigaminti patys namuose ir jie tikrai bus skanesni nei pirktieji. Išbandykite ją.

Vasarą tikriausiai nėra nieko gaiviau už puikiai atšaldytus ledus. O rusiškų ledų mėgėjams yra puikus sprendimas, kurį galite pasigaminti patys namuose. Tai labai paprasta , o kai paragausite, nusipirkto valgyti nebenorėsite. Tikrai pabandykite, bet kas gali tai padaryti. Taigi, ar jau seilėte?

Ko tau prireiks

  • virinto kondensuoto pieno
  • vafliai
  • 500 ml grietinėlės

Visų pirma atminkite, kad prieš pradėdami gaminti ledus, grietinėlę ir kondensuotą pieną gerai atvėsinkite. Po to grietinėlę galima gražiai išplakti. Priešingu atveju galite gauti riebų kremą , o jūs to nenorite. Ir mažas patarimas, jei neturite formelės, skirtos tiesiai ledams, naudokite bet kokią kitą formą, bet ant dugno ir šonų uždėkite maistinę plėvelę. Tai padės.

Tai labai paprasta

Pirmiausia į gilų dubenį supilkite atvėsintą grietinėlę ir plakite masę mikseriu, kol tūris padidės dvigubai. Šis procesas užtruks maždaug 3,5 minutės . Į grietinėlę pamažu supilkite atvėsusį kondensuotą pieną ir sumažinkite maišytuvo greitį. Tada išplakite šią masę iki vientisos masės.

Padėkite vaflį ant formos dugno ir ištepkite visą kremą. Ir tada uždenkite antruoju vafliu. Lengvai prispauskite šį pyragą, kad ledai visiškai suliptų . Tada įdėkite formą į šaldiklį ir palikite bent 5 valandas. Praėjus šiam laikui, išimkite formą iš šaldiklio, išverskite ledus ir supjaustykite kvadratėliais. Linkime gero apetito!

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Tiesiog į verdantį vandenį įpilkite majonezo. Minkšti ir purūs bulvių pyragaičiai: vyras džiaugiasi
Patiko? Pasidalink! Ačiū.