Šie papločiai tiesiog nuostabūs – minkšti, purūs, neguminuoti, nesugeria daug aliejaus.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
riebus kefyras, 250 ml;
druskos ir soda po 1 šaukštelį;
cukraus, 1 valgomasis šaukštas;
kiaušinis, 1 vnt;
tarkuoto sūrio, 120 g;
žalieji svogūnai ir žolelės;
miltai 450 g
Virimo procesas
Šiltame kefyre ištirpinkite druską, cukrų ir sodą, išmaišykite mišinį, kad soda sureaguotų rūgščioje aplinkoje.
Į masę įmuškite kiaušinius ir išmaišykite.
Suberkite smulkiai pjaustytus žalius svogūnus ir žoleles, tarkuotą sūrį, išmaišykite.
Miltus persijokite ir suberkite į mišinį, minkykite tešlą.
Uždenkite tešlą ir palikite 10 minučių.
Padalinkite tešlą į dalis ir kiekvieną gabalėlį iškočiokite į plokščią pyragą.

Kepkite juos keptuvėje iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
Prie šių paplotėlių nieko daugiau nereikia, juos galima patiekti su šviežių daržovių salotomis, mėsos ir sūrio griežinėliais.


Sveiki, aš esu Darius Jakelionis – žmogus, mėgstantis dalintis įvairiapusiu turiniu. Rašau naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat kuriu kiek lengvesnio pobūdžio turinį – maisto receptus bei horoskopus. Mano tikslas – pateikti skaitytojams tiek naudingos informacijos, tiek įkvėpimo ar net pramogos. Noriu, kad kiekvienas apsilankęs rastų ką nors įdomaus ir vertingo sau.
