Šie papločiai tiesiog nuostabūs – minkšti, purūs, neguminuoti, nesugeria daug aliejaus.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
riebus kefyras, 250 ml;
druskos ir soda po 1 šaukštelį;
cukraus, 1 valgomasis šaukštas;
kiaušinis, 1 vnt;
tarkuoto sūrio, 120 g;
žalieji svogūnai ir žolelės;
miltai 450 g
Virimo procesas
Šiltame kefyre ištirpinkite druską, cukrų ir sodą, išmaišykite mišinį, kad soda sureaguotų rūgščioje aplinkoje.
Į masę įmuškite kiaušinius ir išmaišykite.
Suberkite smulkiai pjaustytus žalius svogūnus ir žoleles, tarkuotą sūrį, išmaišykite.
Miltus persijokite ir suberkite į mišinį, minkykite tešlą.
Uždenkite tešlą ir palikite 10 minučių.
Padalinkite tešlą į dalis ir kiekvieną gabalėlį iškočiokite į plokščią pyragą.

Kepkite juos keptuvėje iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
Prie šių paplotėlių nieko daugiau nereikia, juos galima patiekti su šviežių daržovių salotomis, mėsos ir sūrio griežinėliais.
