Šiuos varškės blynelius su obuoliais pamėgs ne tik jūsų vaikai, bet ir jūs. Jie tikrai paprasti ir labai geri.
Visai gali būti, kad per mokslo metus nespėjote savo vaikams paruošti karštų pusryčių, nes visada skubate ir nėra laiko dideliems pusryčiams. Taigi dažniausiai vyniotinį ar duoną tepate tik tuo, ką mėgsta vaikai . Tačiau nuo vasaros pradžios atsirado daugiau laiko pusryčiams ruošti, o jūs galite sau leisti ruošti šiuos nuostabius blynus su obuoliais. Taigi, ar išbandysite juos?
Ko tau prireiks
Ši blynų tešla šiek tiek skiriasi nuo įprastos tešlos, naudojant šiek tiek kitokius ingredientus. Bet jūs tikrai juos visus turėsite namuose. Žinoma, reguliuokite kiekį pagal tai, kiek norite. Taigi jums reikės:
- 250 g varškės
- 1 kiaušinis
- žiupsnelis druskos
- 0,5 arbatinio šaukštelio sodos
- 45 g razinų
- 2 obuoliai
- 1 šaukštas cukraus
- 8 šaukštai miltų
- 250 ml kefyro

Šie blynai yra tikrai paprasti
Pirmiausia obuolius nuvalykite ir nulupkite, tada sutarkuokite stambia tarka. Tada įmaišykite varškę ir sumaišykite du ingredientus. Į juos įpilkite druskos ir cukraus . Tada įpilkite kefyro ir soda. Kruopščiai išmaišykite tešlą, kol ji bus visiškai vientisa. Įdėkite kiaušinius ir razinas ir vėl gerai išmaišykite.

Miltus persijokite ir suberkite į tešlą. Turėtumėte gauti lygią ir tirštesnę tešlą. Jei reikia, pridėkite daugiau miltų. Ant karšto aliejaus apkepkite blynus iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies . Gatavą blyną apibarstykite cukraus pudra ir patiekite dar karštą. Juos galite pertepti, pavyzdžiui, marmeladu ar grietine. Ir tai padaryta. Linkime gero apetito!
