Labai skanūs mėsos kotletai su varške maloniame grietinės padaže.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
– malta mėsa, 500 g;
– kiaušiniai, 2 vnt;
– varškės, 200 g;
– džiūvėsėliai, 50 g;
– vanduo, 50 ml;
– svogūnas, 1 vnt;
– druska, 1 šaukštelis;
– pipirai pagal skonį.
Norėdami paruošti grietinės padažą, paimkite:
– grietinė, 150 g;
– sultinys, 250 ml;
– miltai, 30 g;
– sviestas, 30 g;
– druska, pusė šaukštelio.
Virimo procesas
Užpildykite krekerius vandeniu ir palikite išbrinkti.
Varškę sutrinkite blenderiu.
Svogūną sumalkite blenderiu ir sumaišykite su malta mėsa, druska pagal skonį.
Į maltą mėsą suberkite krekerius ir varškę ir minkykite masę. Kotletų formavimas.
Kepimo skardą ištepkite aliejumi ir sudėkite kotletus.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite 20 minučių.
Sumaišykite visus padažui skirtus ingredientus ir užvirinkite.
Patiekite kotletus su bet kokiu garnyru, užpilkite padažu.

