Mėsos kotletai su varške maloniame grietinės padaže

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Labai skanūs mėsos kotletai su varške maloniame grietinės padaže.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

– malta mėsa, 500 g;

– kiaušiniai, 2 vnt;

– varškės, 200 g;

– džiūvėsėliai, 50 g;

– vanduo, 50 ml;

– svogūnas, 1 vnt;

– druska, 1 šaukštelis;

– pipirai pagal skonį.

Norėdami paruošti grietinės padažą, paimkite:

– grietinė, 150 g;

– sultinys, 250 ml;

– miltai, 30 g;

– sviestas, 30 g;

– druska, pusė šaukštelio.

Virimo procesas

Užpildykite krekerius vandeniu ir palikite išbrinkti.

Varškę sutrinkite blenderiu.

Svogūną sumalkite blenderiu ir sumaišykite su malta mėsa, druska pagal skonį.

Į maltą mėsą suberkite krekerius ir varškę ir minkykite masę. Kotletų formavimas.

Kepimo skardą ištepkite aliejumi ir sudėkite kotletus.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite 20 minučių.

Sumaišykite visus padažui skirtus ingredientus ir užvirinkite.

Patiekite kotletus su bet kokiu garnyru, užpilkite padažu.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Puikus mėsos kepalas, keptas grietinės tešloje ir pilnas įdaro. Jūs niekada anksčiau neturėjote tokio mėsos pyrago
Patiko? Pasidalink! Ačiū.