Šiandien aš jums papasakosiu sultingos, minkštos mėsos receptą labai sėkmingame marinate. Jei dar nesugalvojote, kuo pavaišinti svečius, atkreipkite dėmesį į šį receptą.
Virimui jums reikės:
- Kiaulienos minkštimas (vištiena, ėriena, jautiena) – 800 g
- Svogūnai – 4-5 vnt
- Actas – 30 ml
- Majonezas – 50 g
- Druska
- Malti juodieji pipirai
Kaip kepti mėsą orkaitėje
Mėsą supjaustykite mažais gabalėliais.

Svogūną supjaustykite pusžiedžiais, kuo didesnis, tuo geriau.
Į mėsą suberkite svogūną ir viską pagardinkite actu bei majonezu, pagal skonį pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir druska.

Dabar sumaišome mėsą su svogūnu, gerai išspaudžiame, kad svogūnas išleistų sultis, geriau patikėti šį reikalą vyrui.
Tada gerai viską sutrinkite ir palikite pasimarinuoti, geriausia per naktį.

Kiekvieną svogūno gabalėlį nulupkite ir suverkite ant iešmelių.
Mėsą pašaukite į orkaitę ir kepkite 180C apie 40 min.

Šašlykų kebabas yra paruoštas ir paruoštas patiekti. Mėsa pasirodė minkšta! Ir labai labai skanu! Labai rekomenduojama!


Aš esu Kristina Muraliova – man rašymas yra būdas dalintis tuo, kas įdomu ir svarbu. Kuriu naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat lengvesnį turinį – maisto receptus bei horoskopus. Stengiuosi, kad kiekvienas lankytojas rastų ne tik naudingos informacijos, bet ir įkvėpimo ar pramogos kasdienai. Mano tikslas – paprastai ir aiškiai pateikti turinį, kuris praturtina ir sudomina.
