Ingredientai:
4 mėsos gabaliukai (marinatas: druska, prieskoniai ir po 1 valgomąjį šaukštą majonezo, garstyčių ir kečupo)
1 didelis svogūnas
2 vidutiniai pomidorai
keli pievagrybiai
200 g sūrio
folija
Paruošimas:
Svogūnus ir pomidorus supjaustykite griežinėliais, grybus – griežinėliais, o tris sūrius supjaustykite stambia tarka.
Grybus galima kepti kartu su svogūnais, kol išgaruos skystis.
Prieš marinuojant mėsą galima susmulkinti
Mėsą padėkite ant kepimo skardos
Ant mėsos uždėkite svogūnų žiedus, grybus ir pomidorų griežinėlius.
Kiekvieną gabalėlį apibarstykite sūriu ir kepkite 200 C temperatūroje 50 min.
Gero apetito!

Aš esu Kristina Muraliova – man rašymas yra būdas dalintis tuo, kas įdomu ir svarbu. Kuriu naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat lengvesnį turinį – maisto receptus bei horoskopus. Stengiuosi, kad kiekvienas lankytojas rastų ne tik naudingos informacijos, bet ir įkvėpimo ar pramogos kasdienai. Mano tikslas – paprastai ir aiškiai pateikti turinį, kuris praturtina ir sudomina.
