Mėgstamiausias vaikystės skanėstas. Varškės blynų receptas: švelnūs ir aromatingi kepiniai

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Dešrelių vyniotinis – tai bandelė, kurios tešla perlenkiama per pusę, o į vidų dedamas varškės įdaras. Yra įvairių rūšių dešrelių. Pavyzdžiui, iš smėlio tešlos arba iš mielinės tešlos. Be varškės įdaro, į sausainius taip pat dedama žuvies, mėsos ir daržovių. Tačiau Sovietų Sąjungoje vis dar buvo populiarūs saldūs sotschny

. Tokie sotschny buvo parduodami beveik kiekvienoje valgykloje ir kavinėje. Vieną sotinį buvo galima nusipirkti už 10-13 kapeikų.

Šiais laikais braškių vis mažiau ir mažiau. Tikriausiai dėl didelės konkurencijos su kitais kepiniais sochny išėjo iš kepyklų asortimento

. Papasakosime, kaip paruošti sochny patiems.

Tešlos, skirtos sočnynams, ingredientai:

  • Miltai – 500 g;
  • cukrus – 150 g;
  • Sviestas – 120 g;
  • Kiaušinis – 1 vnt;
  • grietinė – 200 g;
  • Soda – 3 g;
  • Druska – 1 g.

Įdaro ingredientai:

  • Sudedamosios dalys: varškė – 350 g;
  • grietinė – 10 g;
  • Sviestas – 40 g;
  • Cukrus – 35 g;
  • Kiaušiniai – 30 g;
  • miltai – 10 g;
  • Vanilinas – 1 g;
  • Druska – 1 g.

Sukatžolių paruošimas:

Sumaišykite miltus su soda. Į dubenį su minkštu sviestu supilkite cukrų ir druską, plakite, kol smėlio grūdeliai ištirps

. Į sviestą įmuškite kiaušinius, plakite, kol sudedamosios dalys taps vientisos

.

Į mišinį supilkite grietinę, išmaišykite ir įmaišykite į miltus

. Rankomis išminkykite elastingą ir šiek tiek lipnią tešlą, tada palikite ją šaldytuve po celofanu, kol atvės.

Įdarui dubenyje sumaišykite varškę su grietine, sviestu, cukrumi, vanile ir druska.

Iš vieno kiaušinio baltymo išimkite trynį ir supilkite jį į įdarą. Į įdarą suberkite miltus ir dar kartą išmaišykite. Šaltą tešlą iškočiokite 6-8 mm storio sluoksniu, išpjaukite 10 cm skersmens apskritimus.

Taip pat skaitykite:  Vareniki su bulvėmis, kurios neišvirs. Tobulos tešlos receptas

Ant pusės kiekvieno plokštainio dėkite įdaro

.

Uždenkite įdarą kita tešlos puse ir dėkite ant kepimo skardos, išklotos pergamentu.

Самое любимое лакомство в детстве. Рецепт творожных Сочников: нежная и ароматная выпечка

Būsimų dešrelių viršų patepkite kiaušinio tryniu. Kepkite paplotėlius 200 laipsnių temperatūroje 15-20 minučių.

Самое любимое лакомство в детстве. Рецепт творожных Сочников: нежная и ароматная выпечка

Gausite kvapnių, saldžių įdarytų grybukų. Juos galite patiekti su arbata arba pienu.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *