Mėgstamiausias deserto receptas! Paukščių pienas be kepimo

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Subtilus ir skanus desertas, pagamintas iš paprasčiausių ingredientų.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

– cukrus, 1 stiklinė;

– grietinė, 1 l;

– kakava, 3 šaukštai;

– želatina, 50 g;

– pienas, 500 g.

Virimo procesas

Želatiną užpilti pienu, 100 ml. Palikite, kol išbrinks.

Patarimas : pienas ir visi kiti produktai turi būti kambario temperatūros.

Sumaišykite pusę cukraus ir pusę grietinės, plakite, kol cukrus ištirps ir gausite tirštą grietinėlę.

Į grietinę supilti kakavą, išplakti, supilti pieną, 200 ml ir išplakti.

Želatiną ištirpinkite jums patogiu būdu, supilkite į išplaktą masę, plakite iki vientisos masės.

Formą uždenkite plėvele, išpilkite dalį mišinio ir padėkite į šaldytuvą 25 – 30 minučių.

Paruoškite antrąjį sluoksnį, bet be kakavos, supilkite jį ant šaldyto sluoksnio ir grąžinkite į šaldytuvą.

Patarimas : tarp sluoksnių galite įdėti vaisių ar uogų gabalėlių, kad desertas būtų ryškesnis ir sodresnis.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.