Marinuoti agurkai suomiškai. Puikūs traškūs agurkai žiemai

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Marinuoti agurkai – produktas, gaunamas konservuojant šviežius agurkus, pridedant acto ar kitos maistinės rūgšties, prieskonių ir kitų ingredientų. Jie plačiai naudojami gaminant maistą kaip savarankiškas užkandis ar įvairių patiekalų ingredientas.

Marinavimo proceso metu agurkai susiduria su rūgštimi ir druska, todėl jie ilgą laiką išlieka konservuoti. Rezultatas yra produktas, turintis būdingą saldžiarūgštį skonį ir prieskonių aromatą.

Marinuoti agurkai gali būti ruošiami įvairiais būdais, naudojant įvairių rūšių actą, druską ir prieskonius. Tai leidžia sukurti įvairių skonių ir aromatų.

Pasakysime agurkų receptą suomiškai

Ingridientai:

agurkai - 2 kg;
vanduo - 2 litrai;
druska - 80 g;
cukrus - 200 g;
actas 9% - 200 ml;
kvapiųjų pipirų žirneliai;
juodųjų pipirų žirneliai;
Lauro lapas;
garstyčių sėklos - 2 šaukštai.

Agurkų kepimas suomišku stiliumi:

Į puodą su vandeniu supilkite druską, cukrų, supilkite actą. Taip pat į vandenį suberiame kvapiųjų pipirų žirnelius, juoduosius pipirus, garstyčių sėklas ir 3-4 lauro lapus.

Marinatą užvirinkite. Šiuo metu nuimkite agurkų kotelius ir supjaustykite juos skersai 2 cm storio griežinėliais.

Agurkus sudėkite į puodą su marinatu ir virkite, kol užvirs, tada dar 4 minutes. Gatavus agurkus kartu su marinatu sudėkite į sterilizuotus stiklainius, naudodami samtį.

Supilkite marinatą į stiklainius iki viršaus, tada susukite juos dangteliais. Apverskite stiklainius aukštyn kojomis.

Stiklainius paliekame šiltai parai po rankšluosčiu, o po to dedame į rūsį. Gaunate puikius traškius suomiškus agurkus.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Vakarienei 300 g mėsos ir visas kalnas gėrybių. Iš to, kas visada yra namuose
Patiko? Pasidalink! Ačiū.