Mano vyras patobulino mano puikios naminės picos receptą, kuris dabar yra mūsų šeimos hitas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Nors pica priklauso italų virtuvei, Čekijoje jos populiarumas tikrai didelis. Todėl nenuostabu, kad daugelis žmonių šį patiekalą ruošiasi namuose.

Tačiau dažna problema yra tešlos paruošimas, kuris iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti sudėtingas. Tai taip pat yra viena iš priežasčių, kodėl dauguma žmonių vengia gaminti naminę picą ir daug dažniau siekia šaldytos picos. Šį populiarų patiekalą, kuris pas mus atkeliavo iš Amerikos, nesunku paruošti namuose. Nenuostabu, kiek mažai ingredientų jam reikia.

Picos tešlai paruošti reikalingi ingredientai:

  • 4 šaukštai grietinės
  • 4 šaukštai majonezo
  • 2 vidutinio dydžio kiaušiniai
  • 9 šaukštai paprastų miltų

Naminės picos įdarui reikalingi ingredientai:

  • 1 vidutinio dydžio pomidoras
  • 2 dešrelės
  • rauginto agurko
  • 80 gramų kieto sūrio
  • 2 šaukštai kečupo

Pirmiausia paruošime lengvą picos tešlą

Pirmiausia reikia paruošti tešlą. Tam mums reikės gilaus indo, į kurį plaksime kiaušinius, kuriuos vėliau sumaišysime su grietine ir majonezu. Iš šių ingredientų sukursime vientisą mišinį , vientisą ir be gabalėlių. Palaipsniui į mišinį suberkite miltus ir gausite vientisą tešlą. Jei ingredientai blogai susimaišo, galime naudoti blenderį.

Kai turėsime tešlą, ruošiame papuošimą

Paruoštus pomidorus, dešrą ir agurkus supjaustykite griežinėliais. Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir viską atidėkite į šalį. Paruošime keptuvę, ant kurios supilsime nedidelį kiekį aliejaus. Kai tik atšyla, dedame ant jos tešlą, kurią tolygiai paskirstome. Leiskite virti ant vidutinės ugnies ir palaipsniui papuoškite picą.

Uždenkite dangčiu ir nedelsdami patiekite

Pirmiausia ant tešlos dedame kečupo sluoksnį, tada ant jo dedame pjaustytas dešreles, pomidorus ir agurkus. Paruoštą picą pabarstykite sūriu ir uždenkite keptuvę dangčiu. Picą paliekame be priežiūros 5 minutėms, po to jos paviršių pabarstome picos prieskoniais arba žaliomis žolelėmis, tokiomis kaip petražolės ir krapai. Leiskite gatavą patiekalą šiek tiek atvėsti ir galėsite patiekti.

Taip pat skaitykite:  Šį receptą gaminau visą savaitę. Pigu ir skanu: kvapnus mėsos troškinys

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.