Daugelis žmonių prisimena ir mėgsta krūmynus, kurių anksčiau buvo bet kuriame bufete ar valgykloje. Siūlau naują ir greitą šio paprasto skanėsto receptą.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
kefyras, 1 stiklinė;
kiaušiniai, 2 vnt;
soda ir druska po 1 arbatinį šaukštelį;
miltų, apie 450 g;
sūris, 100 g;
žalias svogūnas, 60 g.
Virimo procesas
Į kambario temperatūros kefyrą įpilkite druskos ir kiaušinių, plakite plaktuvu.
Miltus persijoti ir sumaišyti su soda, supilti į mišinį ir užminkyti tešlą.
Žalius svogūnus, gerą krūvą, supjaustykite ir suberkite į tešlą, išmaišykite. Taip pat pagal skonį galite pridėti bet kokių šviežių žolelių.
Sūrį sutrinkite ant rupios trintuvės ir suberkite į tešlą.
Tešla turi būti minkšta ir lanksti.
Stalą pabarstykite miltais ir iškočiokite apie 4 mm storio sluoksnį.
Supjaustykite mažomis juostelėmis.
Įkaitinkite augalinį aliejų ir kepkite juosteles iki auksinės spalvos.
Užkandžių baras yra tiesiog tobulas, su traškia išore ir minkštu centru. Puikus pasirinkimas šventiniam stalui ir gali būti gaminamas kiekvieną dieną.