Mano uošvė pasidalino receptu. Pyragai su trigubu įdaru: tik taip gaminu savo vyrui

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Su kuo mėgsti gaminti pyragus? Paprastai daugelis žmonių pyragams gaminti naudoja kelis įdarus. Priešingu atveju kepimas pasirodys monotoniškas. Tik vienas įdaras gali greitai pabosti. Štai kodėl žmonės kartu kepa bulvių, kiaušinių ir mėsos pyragus.

Vien įdarui paruošti dažnai prireikia daug laiko. Kol bulvės ir kiaušiniai kepa, svogūnai ir malta mėsa kepa, laikas bėga. Taip pat kiekvieną įdarą reikia dėti į tešlą. Galite palengvinti savo užduotį ir pagaminti vieną pyragą su malta mėsa, bulvėmis ir žolelėmis.

Ingredientai mėsos ir bulvių pyragams:

Cukrus – Art. l.;
Druska – šaukštelis;
Pienas – 200 ml;
Mielės – 15 g;
Augalinis aliejus – 30 ml;
Miltai – 400 g;
Malta mėsa – 200 g;
Svogūnai – vnt.;
Bulvės – 4 vnt.
Pyragų su bulvėmis ir mėsa ruošimas:

Dubenyje su šiltu pienu ištirpinkite druską, granuliuotą cukrų, augalinį aliejų ir mieles, gerai išmaišykite. Miltus supilkite į pieną, tešlą minkykite iš pradžių mentele, paskui rankomis.

Tešlą 30 minučių padėkite po plastikiniu maišeliu. Tada tešlą padalinkite į 8 vienodus kolobokus.

Išvirkite nuskustas bulves. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais ir sumaišykite su malta mėsa.

Įberkite druskos, pipirų pagal skonį ir paverskite tyrele.

Iš kolobokų kočėlu iškočiokite į plonus 25-30 cm skersmens papločius padalykite į dvi dalis. Į kiekvieną dalį per visą paviršių paskirstome mėsos įdarą, tada – bulvių įdarą.

Susmulkinkite žalumynus ir pridėkite prie kiekvienos papločio pusės kraštų. Vieną iš tešlos kampų užlenkiame link suapvalinto pusapvalio pyrago centro.

Tada sujungiame gautą trikampį su atviru pyrago kampu, suspaudžiame atvirus kraštus. Turėtumėte gauti trikampio formos pyragą.

Pyragėlius dėkite ant kepimo skardos, išklotos pergamentu. Pyragėlius aptepkite kiaušiniu, apibarstykite sezamo sėklomis ir kepkite 40 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Taip pat skaitykite:  100 metų senumo tobulos braškių uogienės receptas

Rezultatas – neįprasti pyragėliai su trigubu įdaru.

Šie kepiniai nustebins jūsų draugus ir pažįstamus.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.