Mano pyragas kiekvienai dienai. Subtilus, kvapnus ir sodrus

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Pyragaičiai su saldžiu varškės įdaru visada yra puikus pasirinkimas pusryčiams, popietės užkandžiams ir labai skaniems užkandžiams.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

kiaušiniai, 2 vnt;
sviestas arba margarinas, 200 g;
grietinės, 4 šaukštai;
cukrus, 200 g;
žiupsnelis druskos;
vanilinas;
kepimo milteliai, 10 g;
miltų, 500 g.
Norėdami paruošti įdarą, jums reikės :

varškės, 500 g;
kiaušiniai, 2 vnt;
cukrus, 100 g;
krakmolo, 2 v.š.
Virimo procesas

Įdarui sumaišykite visus išvardintus produktus ir sutrinkite panardintu trintuvu.

Sviestą arba aukštos kokybės margariną suminkštinkite, suberkite cukrų ir plakite mikseriu iki purios masės.

Įpilkite kiaušinių, grietinės, druskos, vanilės pagal skonį ir vėl plakite iki vientisos masės.

Suberkite persijotus miltus ir kepimo miltelius ir minkykite labai minkštą, lanksčią tešlą. Jei neturite pakankamai miltų, įpilkite daugiau ir gerai išmaišykite.

Įdėkite tešlą į maišelį ir padėkite į šaldytuvą 30 minučių.

Tešlą padalinkite į dvi nelygias dalis, kiekvieną iškočiokite.

Didžiąją dalį dedame į pergamentu išklotą formą ir formuojame šonus.

Ištepame įdarą ir ant viršaus uždengiame antru tešlos sluoksniu. Galite supjaustyti juostelėmis ir išdėlioti ant grotelių.

Aptepkite plaktu kiaušiniu.

Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 35 – 45 minutes, bet viskas priklauso nuo jūsų orkaitės.

Pyragas bus toks aromatingas ir purus, su labai švelniu varškės įdaru, kad dažnai jį gaminsite pusryčiams.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Penkios priežastys, kodėl burokėlius verdu maiše. Rekomenduoju visoms šeimininkėms
Patiko? Pasidalink! Ačiū.