Mano mėgstamiausias mėsos pyragas. Specialiai susuku ir marinuoju tobulas skonis

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Norėdami užtikrinti, kad mėsa visada būtų skani, turite paruošti tinkamus marinatus, kurie prisotintų pluoštus, o patiekalas būtų minkštas ir sultingas.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

kiaulienos pilvas, 1 kg;
druska, juodieji ir raudonieji pipirai, paprika, imbieras, bazilikas;
česnako. 2-3 gvazdikėliai.
Virimo procesas

Mėsą gerai nuplauname ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais. Mėsos sluoksnį supjaustykite taip, kad gautumėte ilgą juostelę.

Sumaišykite druską su visais prieskoniais ir česnaku, perleistu per spaudą.

Mišiniu gerai įtrinkite mėsą per visą ilgį.

Mėsą susukite į tankų vyniotinį ir suriškite storu siūlu.

Palikite 1 – 2 valandas marinuotis kepimo rankovėje, pritvirtindami kraštus.

Kepame apie 1 valandą 200 laipsnių temperatūroje.

Vyniotinį galima patiekti šiltą, kaip priedą prie garnyrų, arba šaltą, kaip supjaustytą mėsą sumuštiniams.

Prieskoniams kartais įdedu ir garstyčių pupelių bei medaus. Pasirodo aštrus ir labai skanus.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.