Kotletai yra minkšti ir minkšti, jų viduryje yra skanus įdaras.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
– vištienos filė, 300 g;
— lydytas sūris, 1 vnt.;
– kiaušinis, 1 vnt.;
– majonezas, 2 šaukštai;
– druska, pipirai ir prieskoniai pagal skonį;
– miltai, 1 valgomasis šaukštas;
– česnakai, 2 gvazdikėliai.
Virimo procesas
Mėsą supjaustome smulkiais gabalėliais, sūrį sutarkuojame, žalumynus susmulkiname jei imame, taip pat smulkiai supjaustome, susmulkiname česnaką.
Sumaišykite visus ingredientus, druską ir pipirus, suberkite mėgstamus prieskonius.
Įkaitinkite augalinį aliejų ir apkepkite kotletus iš abiejų pusių.
Patarimas: jei nesate tikri savo keptuvėje, pirmiausia kotletus apvoliokite džiūvėsėliuose ir tada kepkite. Į faršą galite dėti žalumynų, smulkiai pjaustytų pievagrybių, pikantiškumui – rūkytos paprikos.