Mano anyta mane išmokė, aš nebeverdu pyragų! Yra paprastesnis ir skanesnis receptas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Jei norite pasigaminti skanių kepinių, bet neturite laiko ilgai minkyti tešlos, yra puikus sprendimas. Protingos šeimininkės sugalvojo greitų pyragėlių receptą. Jie tinka tiems, kuriems reikia greitų pusryčių ar užkandžių. Recepto ingredientai yra paprasti ir jų galima rasti kiekvienuose namuose.

Ingredientai greitam pyragui:

malta vištiena - 300 g;
Svogūnai - 1 vnt .;
Druska - 2 šaukšteliai;
Malti juodieji pipirai - 0,5 šaukštelio;
Vištienos kiaušinis - 3 vnt .;
grietinė - 150 g;
Miltai - 4,5 šaukštai. l.;
Batonas - 1 vnt.;
Augalinis aliejus - 50 ml.

Pyragų gaminimas:

Dubenyje su malta vištiena, trintuvu susmulkiname svogūną. Prieš maišydami produktus, pabarstykite pipirais ir įberkite 0,5 arb. druskos. Maišyti galite šaukštu arba rankomis.

Į atskirą indą sumuškite kiaušinius ir įpilkite grietinės. Išmaišykite šluotele iki vientisos masės. Mišinį pasūdykite ir suberkite išsijotus miltus, išmaišykite iki klampumo.

Duoną supjaustykite vienodais gabalėliais.

Įkaitinkite augalinį aliejų keptuvėje. Ant kiekvienos duonos riekelės vienos pusės dėkite po šaukštą maltos mėsos ir paskleiskite lygiu sluoksniu.

Pamerkite ruošinį į miltų mišinį, kad gabalas paskęstų. Tokiu būdu panardiname kiekvieną gabalėlį ir siunčiame į keptuvę. Kepkite iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies iki auksinės rudos spalvos.

Rezultatas – skanūs ir aromatingi pyragėliai, ne prastesni už tikrus. Vietoj kepalo patogiausia bus batonas;

Patiko? Pasidalink! Ačiū.