Mamos trupinių pyragas: vieną kartą pagaminęs, niekada nenorėsi kito. Nieko nėra geriau prie kavos ar arbatos

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šį sūrio pyragą pagaminti labai paprasta, tad jei nežinote, ką kepti popietei, būtinai išbandykite.

Jei esate iš tų žmonių, kurie nelabai mėgsta kepti, nes jiems tai nuobodu, o jums tai tiesiog nepatinka, šis sūrio pyragas jums patiks. Jį paruošti labai paprasta , todėl su juo susidoros net pradedantysis. Taigi, jei norite pradžiuginti savo šeimą kuo nors neįprastu, būtinai išbandykite. Garantuojame, kad patiks visiems.

Ko tau prireiks

  • 450 g miltų
  • 10 g vanilinio cukraus
  • 200 g sviesto
  • šaukštas grietinės
  • šaukštelis kepimo miltelių
  • 4 kiaušiniai
  • pusė šaukštelio druskos
  • 320 g cukraus
  • 720 g varškės

Tai tikrai paprasta

Į dubenį su miltais suberkite šaltą sviestą ir šiuos ingredientus maišykite rankomis, kol susidarys trupiniai. Į masę suberkite kepimo miltelius ir vėl išmaišykite. Atskirame dubenyje sumaišykite du kiaušinius , 120 gramų cukraus ir druskos. Sumaišykite ingredientus iki vientisos masės ir supilkite juos į paruoštus trupinius. Padarykite minkštą tešlą, tada padalinkite ją į dvi dalis. Tada abu suvyniokite į maistinę plėvelę ir palikite pailsėti šaldytuve.

Į švarų dubenį sudėkite varškę, 200 g granuliuoto cukraus, kiaušinius, grietinę, vanilinį cukrų ir žiupsnelį druskos. Suplakite ingredientus į tirštą ir vientisą kremą. Tešlą iškočiokite iki formos dydžio ir įdėkite į ją. Kremą tolygiai paskirstykite ant tešlos. Nedidelį tešlos gumulėlį sutarkuokite ant stambios trintuvės ir uždėkite ant varškės įdaro. Bet tai turi būti visur.

Ir viskas

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite pyragą iki auksinės rudos spalvos. Dabar belieka leisti pyragui atvėsti, tada jį supjaustyti ir galite patiekti. Tiesą sakant, su šiuo desertu tinka viskas , nesvarbu, ar tai būtų arbata, ar kava. Nepaisant to, galite būti tikri, kad už šį pyragą jums padėkos artimieji. Linkime gero apetito!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.