Greita ir paprasta vakarienė keptuvėje iš maltos mėsos ir spagečių, lecho.
Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
– bet kokia malta mėsa, 600 g;
– kiaušinis, 1 vnt.;
– lecho, 1 stiklainis;
– spagečiai, 250 g;
– žolelės ir prieskoniai, druska;
– vanduo, 370 ml;
– svogūnas, 1 vnt.
Virimo procesas
Maltą mėsą pagardinkite druska, pipirais ir prieskoniais pagal savo skonį, įmuškite kiaušinį ir sutarkuotą svogūną. Formuojame kotletus.
Kepkite augaliniame aliejuje iš abiejų pusių.

Mėsos kukulius palikite keptuvėje ir užpilkite ant stiklainio lecho. Troškinkite 5 minutes.
Į keptuvę suberkite spagečius, įpilkite vandens, įberkite prieskonių pagal skonį, uždenkite dangčiu ir troškinkite 20 minučių ant silpnos ugnies. Retkarčiais pamaišykite.
Patiekdami apibarstykite žolelėmis.

Patarimas : makaronus galite virti taip pat, bet tik iš kietųjų kviečių, kad jie nepavirstų jums nesuprantamu dalyku.

Sveiki, aš esu Darius Jakelionis – žmogus, mėgstantis dalintis įvairiapusiu turiniu. Rašau naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat kuriu kiek lengvesnio pobūdžio turinį – maisto receptus bei horoskopus. Mano tikslas – pateikti skaitytojams tiek naudingos informacijos, tiek įkvėpimo ar net pramogos. Noriu, kad kiekvienas apsilankęs rastų ką nors įdomaus ir vertingo sau.
