Maltos mėsos receptas, kuriam nėra lygių. Vakarienei ar pietums gaminu vienoje keptuvėje

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Greita ir paprasta vakarienė keptuvėje iš maltos mėsos ir spagečių, lecho.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

– bet kokia malta mėsa, 600 g;

– kiaušinis, 1 vnt.;

– lecho, 1 stiklainis;

– spagečiai, 250 g;

– žolelės ir prieskoniai, druska;

– vanduo, 370 ml;

– svogūnas, 1 vnt.

Virimo procesas

Maltą mėsą pagardinkite druska, pipirais ir prieskoniais pagal savo skonį, įmuškite kiaušinį ir sutarkuotą svogūną. Formuojame kotletus.

Kepkite augaliniame aliejuje iš abiejų pusių.

Mėsos kukulius palikite keptuvėje ir užpilkite ant stiklainio lecho. Troškinkite 5 minutes.

Į keptuvę suberkite spagečius, įpilkite vandens, įberkite prieskonių pagal skonį, uždenkite dangčiu ir troškinkite 20 minučių ant silpnos ugnies. Retkarčiais pamaišykite.

Patiekdami apibarstykite žolelėmis.

Patarimas : makaronus galite virti taip pat, bet tik iš kietųjų kviečių, kad jie nepavirstų jums nesuprantamu dalyku.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Marinuoti agurkai žiemai: taip gaminu 17 metų. Traškūs agurkai litriniuose stiklainiuose
Patiko? Pasidalink! Ačiū.