Norint pagaminti nepriekaištingą maistą, nereikia daug brangių ingredientų. Jums prireiks vos kelių ir tikrai patiksite visiems.
Jums nereikia visos dienos praleisti virtuvėje, kad pagamintumėte skanų patiekalą. Viskas, ko jums reikia, yra keletas kokybiškų ingredientų ir gerų prieskonių, ir jūs galite greitai paruošti patiekalą. Kaip tik malta mėsa kepta su svogūnais ir puikus padažas kartu su bulvėmis. Tik vieno puodo patiekalas. Išbandykite šį receptą.
Ko tau prireiks
Šie sotūs malti kotletai padaže – puikus pasirinkimas linksminti šeimą ar svečius. Ypač todėl, kad jį labai lengva paruošti. Jums reikės:
- 350 g bulvių
- tiek pat maltos mėsos
- svogūnai
- 75 ml vandens
- 100 ml grietinėlės
- šaukštas pomidorų tyrės
- druskos, pipirų ir žolelių pagal skonį

Pirmiausia viskas sumaišoma
Bulves nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka. Iš jų išspauskite vandens perteklių ir sumaišykite su malta mėsa, tarkuotu svogūnu, druska, pipirais ir kitais prieskoniais. Iš gautos masės formuokite mažesnius kotletus . Keptuvėje įkaitinkite nedidelį kiekį aliejaus ir apkepkite šiuos kotletus iš visų pusių.

Beveik baigta
Grietinėlę sumaišykite su pomidorų tyre, vandeniu, druska, pipirais ir žolelėmis. Supilkite šį padažą į keptuvę ir išimkite kotletus, uždenkite dangčiu ir virkite 15 minučių ant silpnos ugnies. Sudėkite kotletus į lėkštę ir užpilkite pomidorų padažu.

Pabarstykite lėkštę žolelėmis ir galite patiekti. Šis patiekalas puikiai dera su bet kokiu garnyru, bet geriausiai tinka prie bet kokios rūšies bulvių. Gero apetito.
