Lengvas varškėsvyniotinis be cukraus: sumaišykite varškę su džiovintais vaisiais ir riešutais

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai:

Varškės sūris – 350 gr
Grietinėlė – 100 g
Tirpi želatina – 20 g + 70 g šalto vandens
Medus – 60-70 g (nebūtina arba 50 g cukraus)
Vanilinas – 1-2 g
Skrudinti lazdyno riešutai – 50 g
Skrudinti graikiniai riešutai – 100 g
Nuluptos pistacijos – 40 g
Džiovintos spanguolės – 100 g
Džiovinti abrikosai – 100 g
Datulės – 100 gr

Paruošimas:

Varškę išplakite su grietine ir medumi iki vientisos masės.

Želatiną pakaitinkite, kol ištirps ir supilkite į tą patį dubenį.

Į mišinį suberkite riešutus ir džiovintus vaisius .

Varškės masę supilkite į plastikinį butelį su nupjautu kakleliu, viršų uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą 5 valandoms.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Tobula lazanija tingioms namų šeimininkėms konservuose: puikus italo receptas virtuvėje. Tai negali būti paprasčiau
Patiko? Pasidalink! Ačiū.