Ingredientai:
varškės sūris – 200 gr.
želatina – 10 g.
pienas – 100 ml.
cukrus – 20 gr.
vanilinas – 10 gr.
Paruošimas:
Į želatiną supilkite pieną ir leiskite išbrinkti 20 min.
Varškę, cukrų, vaniliną ir išbrinkusią želatiną išplakite trintuvu iki vientisos masės.
Supilkite gatavą mišinį į formeles ir padėkite į šaldytuvą, kol sustings.
Jei norite, gatavą desertą pabarstykite kokoso drožlėmis.
Gero apetito!

Aš esu Kristina Muraliova – man rašymas yra būdas dalintis tuo, kas įdomu ir svarbu. Kuriu naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat lengvesnį turinį – maisto receptus bei horoskopus. Stengiuosi, kad kiekvienas lankytojas rastų ne tik naudingos informacijos, bet ir įkvėpimo ar pramogos kasdienai. Mano tikslas – paprastai ir aiškiai pateikti turinį, kuris praturtina ir sudomina.
