Lengvas ir erdvus nekepamas zefyrų pyragas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai:

Zefyras – 500 gramų
Želatina – 50 gramų
Grietinė – 350 gramų
Varškės sūris – 350 gramų
Cukrus – 1 puodelis
Kiviai – 3 vnt
Kokoso drožlės – pagal skonį

Paruošimas:

Zefyrus padalinkite į pusę ir labai sandariai sudėkite į formą.

Kivius supjaustykite plonais griežinėliais ir dėkite tarp zefyrų, užpildydami tarpus.

Želatiną skiedžiame pagal instrukciją .

Varškę išplakti su grietine ir cukrumi iki vientisos masės. Supilkite paruoštą želatiną ir vėl išmaišykite.

Šiuo mišiniu užpilkite pyragą ir padėkite į šaldytuvą parai. Prieš patiekdami papuoškite kokoso drožlėmis.

Gero apetito!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.