Lengvas ir erdvus nekepamas zefyrų pyragas

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai:

Zefyras – 500 gramų
Želatina – 50 gramų
Grietinė – 350 gramų
Varškės sūris – 350 gramų
Cukrus – 1 puodelis
Kiviai – 3 vnt
Kokoso drožlės – pagal skonį

Paruošimas:

Zefyrus padalinkite į pusę ir labai sandariai sudėkite į formą.

Kivius supjaustykite plonais griežinėliais ir dėkite tarp zefyrų, užpildydami tarpus.

Želatiną skiedžiame pagal instrukciją .

Varškę išplakti su grietine ir cukrumi iki vientisos masės. Supilkite paruoštą želatiną ir vėl išmaišykite.

Šiuo mišiniu užpilkite pyragą ir padėkite į šaldytuvą parai. Prieš patiekdami papuoškite kokoso drožlėmis.

Gero apetito!

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Tai tiesiog nėra geresnis skonis. Šiuos kotletus gaminu bent 3 kartus per savaitę: pats sultingiausias receptas
Patiko? Pasidalink! Ačiū.