Lengvai sūdyti agurkai „Minute“. Mano vyras tik prašo šio recepto.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kada yra šviežių daržovių sezonas? Pirmas dalykas, kurio nori visos šeimininkės, yra lengvai sūdyti agurkai. Siūlau jums savo mėgstamą lengvai sūdytų agurkų receptą, kurie labai greitai marinuojasi.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

agurkai, 750 g;
krapai, 1 krūva;
česnakai, 5 dantys;
druskos, 1 šaukštelis;
ciberžolė, paprika, juodieji pipirai, kalendra po 1/3 šaukštelio.
Virimo procesas

Geriau rinktis mažus, pačius jauniausius agurkus. Jei daržovės suglebusios, jas nuplaukite ir keletą valandų pamerkite į šaltą švarų vandenį.

Nupjaukite uodegas, supjaustykite griežinėliais ir sudėkite agurkus į indą ar maišelį.

Smulkiais gabalėliais supjaustome krapus, griežinėliais supjaustome česnaką ir dedame su agurkais, pasūdome. Viską gerai išplakti ir padėti į šaldytuvą pasimarinuoti 30 min.

Tai klasikinis šių lengvai sūdytų agurkų marinavimo receptas. Jei pridėsite visus kitus recepte nurodytus ingredientus, gausite lengvai sūdytus, labai aštrius agurkus. Todėl tiesiog gaminkite agurkus pagal du receptus ir išsirinkite sau ir jūsų šeimai labiau tinkantį. Taip pat galite pridėti prieskonių pagal savo skonį. Taip pat galite pridėti klasikinį žalumynų rinkinį, tiesiog supjaustydami juos gabalėliais, taip pat paimkite daugiau česnako, kad agurkai taptų aštriu ir pikantišku užkandžiu. Agurkus galite laikyti maišelyje arba uždarame inde.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.