Labai tingūs pyragaičiai „Penkios minutės“. Visa šeima sakė, kad taip skaniau

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Pyragai yra skanus patiekalas, tačiau dažnai juos paruošti užtrunka labai ilgai. Norint pagaminti nesudėtingus pyragus, reikia išminkyti tešlą, palikti pakilti, padaryti įdarą ir sujungti komponentus į vieną. Jei gaminate daug pyragų, tai užtrunka visą dieną.

Ar šiuolaikinės namų šeimininkės pasiruošusios praleisti dieną gamindamos pyragus? Ne visiems įdomu ilgai ruošti tam tikrą patiekalą, net ir kepinius. Todėl dabar išpopuliarėjo tinginiai įvairių patiekalų receptai. Žinoma, tinginiai pyragėliai skiriasi nuo įprastų. Tačiau tai gera alternatyva žmonėms, kurie neturi daug laiko gaminti.

Mes jums pasakysime, kaip gaminti tinginius pyragus.

Ingredientai tinginiams pyragams:

Kefyras – 400 ml;
Soda – šaukštelis;
Druska – šaukštelis;
Kiaušinis – 5 vnt.;
Miltai – 600 g;
Žalieji svogūnai – krūva;
Augalinis aliejus – 100 ml.
Tinginių pyragų gaminimas:

Supilkite sodą į dubenį su kefyru, išmaišykite, stebėkite dviejų produktų reakciją. Pasūdykite kefyrą, įmuškite kiaušinį.

Likusius 4 kiaušinius išvirkite kietai.

Miltus persijokite į kefyrą, užminkykite vienalytę tešlą. Žaliuosius svogūnus smulkiai supjaustykite, virtus kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais. Į storą tešlą įmuškite kiaušinius ir svogūnus ir išmaišykite.

Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Ant paviršiaus dėkite tešlos papločius ir kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Taip pat tešlą galite sudėti į maišelį ir pyragus į keptuvę.

Dėl to turime paprastus pyragus su svogūnais ir kiaušiniais. Juos galima paruošti pusryčiams, nes paruošiami vos per 5 minutes.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.