Labai sultinga, švelni ir kvapni mėsa, kepta folijoje

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai:

vynas (jautiena, mėsa ir kt.) – 1 kilogramas

Dėl marinato
druska – 1 valgomasis šaukštas
cukrus – 1 valgomasis šaukštas
apyniai – 1 arbatinis šaukštelis
1 arbatinis šaukštelis ciberžolės (nebūtina)
juodieji pipirai – pusė arbatinio šaukštelio
paprika – 1 valgomasis šaukštas
česnakai – 3 gvazdikėliai
augalinis aliejus – 3 šaukštai

Paruošimas:

Marinato paruošimas. Į česnaką, perleistą per spaudą, įpilkite druskos, caxap, juodųjų pipirų, khmeli-suneli, ciberžolės, paprikos ir supilkite augalinį aliejų. Gerai išmaišykite.

Džiovintą mėsą aptepkite paruoštu marinatu.

Mėsą apvyniokite dviem folijos sluoksniais ir porai valandų padėkite į šaldytuvą pasimarinuoti.

Dėkite ant kepimo skardos ir kepkite 200 C valandą.

Tada išimame, išskleidžiame foliją ir vėl dedame į orkaitę.

Kepkite dar 15 minučių iki auksinės rudos spalvos.

Gero apetito!

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Traškūs marinuoti agurkai tiesiai iš statinės vos per 1 dieną – tai turbūt vienas sėkmingiausių būdų
Patiko? Pasidalink! Ačiū.