Ingredientai:
vynas (jautiena, mėsa ir kt.) – 1 kilogramas
Dėl marinato
druska – 1 valgomasis šaukštas
cukrus – 1 valgomasis šaukštas
apyniai – 1 arbatinis šaukštelis
1 arbatinis šaukštelis ciberžolės (nebūtina)
juodieji pipirai – pusė arbatinio šaukštelio
paprika – 1 valgomasis šaukštas
česnakai – 3 gvazdikėliai
augalinis aliejus – 3 šaukštai
Paruošimas:
Marinato paruošimas. Į česnaką, perleistą per spaudą, įpilkite druskos, caxap, juodųjų pipirų, khmeli-suneli, ciberžolės, paprikos ir supilkite augalinį aliejų. Gerai išmaišykite.
Džiovintą mėsą aptepkite paruoštu marinatu.
Mėsą apvyniokite dviem folijos sluoksniais ir porai valandų padėkite į šaldytuvą pasimarinuoti.
Dėkite ant kepimo skardos ir kepkite 200 C valandą.
Tada išimame, išskleidžiame foliją ir vėl dedame į orkaitę.
Kepkite dar 15 minučių iki auksinės rudos spalvos.
Gero apetito!

Aš esu Kristina Muraliova – man rašymas yra būdas dalintis tuo, kas įdomu ir svarbu. Kuriu naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat lengvesnį turinį – maisto receptus bei horoskopus. Stengiuosi, kad kiekvienas lankytojas rastų ne tik naudingos informacijos, bet ir įkvėpimo ar pramogos kasdienai. Mano tikslas – paprastai ir aiškiai pateikti turinį, kuris praturtina ir sudomina.
