Ingredientai:
Kiaulienos šonkauliukai – 1 kg
Alus – 1 stiklas
Garstyčios – 1 valgomasis šaukštas. šaukštas
Svogūnai – 1 didelė galva
Juodieji pipirai, druska – pagal skonį
Alyvuogių aliejus – 1 arbatinis šaukštelis (arba daržovių)
Paruošimas:
Supjaustykite šonkauliukus, suberkite pusžiedžiais supjaustytą svogūną, prieskonius, užpilkite alumi.
Palaikome 1 val
Tada šonkauliukus, kartu su svogūnais, išdėliokite ant kepimo skardos ir kepkite 200 C temperatūroje, kol iškeps ir taps auksinės spalvos.
Gero apetito!!!

Aš esu Kristina Muraliova – man rašymas yra būdas dalintis tuo, kas įdomu ir svarbu. Kuriu naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat lengvesnį turinį – maisto receptus bei horoskopus. Stengiuosi, kad kiekvienas lankytojas rastų ne tik naudingos informacijos, bet ir įkvėpimo ar pramogos kasdienai. Mano tikslas – paprastai ir aiškiai pateikti turinį, kuris praturtina ir sudomina.
