Dalinuosi originalių krabų salotų su saldžiaisiais pipirais ir ridikėliais receptu. Galbūt dar nebandėte tokio tipo salotų. Šis receptas skirtas tiems, kurie mėgsta aštrias salotas. Kad patiekalas būtų minkštesnis, ridikėlius geriau šiek tiek pamirkyti. Pasiūlytos salotos neabejotinai patrauks visų dėmesį ryškia išvaizda. Išbandykite ir pasidalinkite įspūdžiais!
Ingridientai
- Juodieji ridikai – 1 vnt.
- Krabų lazdelės – 100 g
- bulgarų pipirai – 1 vnt.
- Majonezas – 1,5 šaukštai. l.
- Grietinė – 1 šaukštelis.
- druska – 0,25 šaukštelio.
Kaip virti krabų salotas
Saldžiosios paprikos vaisius nulupkite nuo stiebo ir sėklų, supjaustykite išilgai į 4 dalis, o po to kiekvieną ketvirtį supjaustykite plonomis juostelėmis.
Krabų lazdeles perpjaukite išilgai į 3 dalis ir perpjaukite skersai.
Ridikėlius nuplaukite, nulupkite ir sutarkuokite korėjietiška morkų tarka.
Ridikėlius 1 valandai užpilkite šaltu vandeniu, tada perkelkite į kiaurasamtį ir leiskite skysčiui nuvarvėti.
Dubenyje sumaišykite visus paruoštus ingredientus, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite majonezu ir grietine.
Sumaišykite salotas.
Patiekiant patiekalą galima apibarstyti kapotomis petražolėmis.