Skanūs kotletai su įdaru bulvių kailyje. Tokia soti ir originali vakarienė, jums tikrai patiks.
Virimui jums reikės šių ingredientų:
- malta mėsa, 500 g;
- svogūnas, 1 vnt.;
- kiaušinis, 1 vnt.;
- druskos ir pipirų, prieskonių.
Norėdami paruošti įdarą, jums reikia:
- sūris, 150 g;
- bulgarų pipirai, 100 g;
- žalias;
- kiaušinių, 2 vnt.;
- druska, pipirai, prieskoniai;
- bulvės, 500 g;
- miltai, 100 g;
- aliejus, 20 g.
Virimo procesas
Bulves sutarkuokite stambia tarka.
Kiaušinius sumaišykite su druska ir išplakite šakute iki vientisos masės.
Faršą sumaišome su kiaušiniu, tarkuotu svogūnu, druska, pipirais ir prieskoniais pagal jūsų skonį. Masę gerai ištrinkite iki vientisos masės.
Sūrį sutrinkite, sumaišykite su nedideliu saldžiosios paprikos kubeliu, žalumynais. Ant stalo išklojame plėvelę, ant viršaus ištepame faršo, sūrio įdarą ir iš jos formuojame dešrelę, suvyniojame į plėvelę ir siunčiame į šaldiklį 3 valandoms.

Sustingusią faršą supjaustykite porcijomis.

Kiekvieną gabaliuką apvoliojame miltuose, po to kiaušinyje ir apvoliojame tarkuotomis bulvėmis.

Kepkite aliejuje ant silpnos ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Jei kotletui dar pagaminsite majonezo, garstyčių ir žalumynų padažą, įdėsite šviežių daržovių salotų, vakarienė bus tiesiog nepralenkiama.


Aš esu Kristina Muraliova – man rašymas yra būdas dalintis tuo, kas įdomu ir svarbu. Kuriu naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat lengvesnį turinį – maisto receptus bei horoskopus. Stengiuosi, kad kiekvienas lankytojas rastų ne tik naudingos informacijos, bet ir įkvėpimo ar pramogos kasdienai. Mano tikslas – paprastai ir aiškiai pateikti turinį, kuris praturtina ir sudomina.
