Kopūstai skanesni už mėsą. Juos ruošiu jau tris dienas ir niekada nepavargstu: ačiū močiutei už receptą.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Draniki yra įprastas užkandis Baltarusijoje, Lenkijoje ir Lietuvoje. Paprastai tai yra pagal specialų receptą kepamos bulvytės. Dažniausiai jie gaminami iš bulvių. Jis sudaro didžiąją dalį visų sudedamųjų dalių. Tačiau yra receptų su kitais produktais. Pavyzdžiui, su ropėmis ir su kopūstais.

Kuo skiriasi gruzdintos bulvytės su kopūstais ir gruzdintos bulvytės su bulvėmis

? Pirma, jos skiriasi skoniu. Bulviniai daugumai žmonių bus labiau pažįstami. Kartu kopūstų draniki gali būti ne mažiau skanūs

. Antra, manoma, kad kopūstų draniki yra sveikesni, nes juose nėra perteklinio krakmolo.

Sukurkime kopūstų draniki savo virtuvėje, kad išbandytume jų skonį ir naudingumą

.

Sudedamosios dalys: 1:

  • kopūstai – 650 g;
  • druskos – ½ šaukštelio;
  • 6 % acto – 1 valgomasis šaukštas;
  • verdančio vandens;
  • svogūnas – 1 vnt;
  • česnakas – skiltelė;
  • kiaušiniai – 3 vnt;
  • maltų pipirų – žiupsnelis;
  • kalendros;
  • ciberžolė;
  • paprikos;
  • grietinė – 1 valgomasis šaukštas;
  • miltai – 4 valg. šaukštai.

Paruošimas:

Į puodą suberkite druską, supilkite actą ir verdantį vandenį, išmaišykite. Uždenkite dangčiu ir užvirkite

. 5 minutes virkite kopūstus ant silpnos ugnies. Svogūną smulkiai supjaustyti, česnaką sutarkuoti maža tarka. Keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite svogūną ir česnaką.

Nusausinkite kopūstus sietelyje

.

Palikite kopūstus atvėsti, tada į juos įmuškite kiaušinius, sudėkite kepintus svogūnus, maltus pipirus, kalendrą, ciberžolę ir papriką.

Капуста вкуснее мяса. Готовлю уже 3 дня и не надоедает: спасибо бабушке за рецепт

Visus ingredientus sumaišykite, įpilkite grietinės ir miltų. Užminkykite tešlą. Keptuvėje nedideliame kiekyje aliejaus kepkite blynelius iš abiejų pusių po 5 minutes, kol paruduos.

Taip pat skaitykite:  Imu kefyru, 1 kiausiniu ir truputi miltu. „Staigmenos“ pyragai – gaminu be mielių: greita ir skanu

Капуста вкуснее мяса. Готовлю уже 3 дня и не надоедает: спасибо бабушке за рецепт

Rezultatas – paprasti kopūstų blynai.

Капуста вкуснее мяса. Готовлю уже 3 дня и не надоедает: спасибо бабушке за рецепт

Juos reikėtų patiekti kartu su žolelėmis ir grietine.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *