Ingredientai:
Tešlos gamybai:
- Kondensuotas pienas – 1 skardinė
- Kiaušiniai – 3 vnt
- Miltai – 1 puodelis
- Kepimo milteliai – 10 g
Kremui:
- Virtas kondensuotas pienas – 1 skardinė
- Sviestas – 100 g
- kokoso drožlės – 20 g
Paruošimas:
- Dubenyje mikseriu vidutiniu greičiu išplakti kondensuotą pieną ir kiaušinius. Palaipsniui suberkite kepimo miltelius ir dalimis suberkite persijotus miltus, maišydami iki vientisos masės.
- Padalinkite tešlą į tris lygias dalis. Kepimo formą ištepkite sviestu. Kiekvieną tešlos gabalėlį kepkite iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 10–12 minučių. Gatavus pyragus atvėsinkite.
- Virtą kondensuotą pieną ir minkštą sviestą plakite iki vientisos grietinėlės.
- Atvėsusius pyragus patepkite kremu. Taip pat aptepkite pyrago viršų ir šonus. Pabarstykite kokoso drožlėmis.
- Tortą padėkite į šaldytuvą bent 2 valandoms, kol jis išmirks ir suminkštės.