Koks purumas! Pyragaičiai pagal seną ir pamirštą receptą. Skanus įdaras: jie nesustingsta, visa paslaptis tešloje

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šiuos pyragėlius galite valgyti keletą dienų ir jie ilgai išliks švieži ir minkšti. Įdaro originalumas tas, kad ryžius maišote su raugintais agurkais ir svogūnais.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

– vanduo, 320 ml;

– žiupsnelis druskos;

– cukrus, 1 valgomasis šaukštas;

– miltai, 400 g;

– sausos mielės, 5 g.

Įdarui reikia:

– ryžiai, 70 g;

— marinuoti agurkai, 400 g;

– svogūnas, 2 vnt.

Virimo procesas

Miltus persijokite ir sumaišykite su druska, cukrumi, mielėmis.

Supilkite šiltu vandeniu, užminkykite lipnią tešlą ir uždenkite plėvele. Padėkite į šiltą vietą 1,5-2 valandoms, kad pakiltų.

Ryžius išvirkite, svogūną supjaustykite kubeliais, o agurkus sutarkuokite stambia tarka.

Svogūną pakepinkite augaliniame aliejuje, suberkite agurkus ir kepkite 10 minučių, kol skystis išgaruos.

Sumaišykite su ryžiais, druska ir pipirais pagal skonį, atvėsinkite.

Patepkite stalą augaliniu aliejumi, rankas taip pat ir padalinkite tešlą į maždaug 18 dalių.

Kiekvieną iškočiojame į plokščią pyragą, išdėliojame įdarą, formuojame pyragėlius.

Kepkite juos augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos iš abiejų pusių.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.