Klasikinis skaniausios ir lengviausiai paruošiamos sovietinės sriubos receptas!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai:

  • bet kokia malta mėsa – 300 g; svogūnas – 2 vnt; morkos – 1 š; pomidoras – 1 gabalas; bulvės – 3-4 vnt; ryžiai – 2 šaukštai; druska, pipirai, prieskoniai, žolelės.
  • Paruošimas: Į
    keptuvę supilkite augalinį aliejų, įkaitinkite ir pakepinkite
    susmulkintą svogūną, tada suberkite pjaustytus pomidorus ir tarkuotas
    morkas. Bulves supjaustykite kubeliais ir sudėkite į keptuvę, tada įpilkite vandens. Pridėti ryžių. Užvirkite, virkite, kol bulvės ir ryžiai bus paruošti.

    Faršą sumaišykite su tarkuotu svogūnu, druska, pipirais ir prieskoniais pagal skonį. Suformuokite nedidelius kotletus ir sudėkite į sriubą . Pasūdykite, suberkite prieskonius ir pavirkite apie 10 min. Baigiant virti pagal skonį įberkite žolelių. Skanu su grietine ir krekeriais. Gero apetito!

    Ar šis straipsnis Jums patiko?

    Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

    Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

    Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

    Taip pat skaitykite:  Salotos „Mėgstamiausia uošvė“. Pagrindinis patiekalas ant Naujųjų metų stalo: vietoj nuobodaus Olivier
    Patiko? Pasidalink! Ačiū.