Kito marinato mėsai nepriimu, tik taip jį ruošiu. Mėsa pasirodo minkšta: nelieka nė gabalėlio

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Daugelis žmonių nekepa mėsos po pirmosios blogos patirties. Noriu su jumis pasidalinti savo marinato receptu, su kuriuo bet kokia kepsninė visada pasirodys minkšta, švelni ir sultinga, labai aromatinga.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

mėsa (kiaulienos sprandinė), 1700 kg;
svogūnas, 2 vnt;
druskos, 3 šaukšteliai;
augalinis aliejus, 2 šaukšteliai;
pipirai, 0,5 šaukštelio;
mineralinis vanduo, 250 ml.
Virimo procesas

Mėsą supjaustykite 2 cm storio gabalėliais.

Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.

Sumaišykite svogūnus ir mėsą.

Atskirai sumaišykite augalinį aliejų su druska ir pipirais, užpilkite mineraliniu vandeniu.

Šiuo sūrymu užpilkite mėsą ir svogūnus ir palikite kelioms valandoms.

Patarimas: aš visada gaminu mėsą dieną iš anksto ir leidžiu marinuotis per naktį. Tada jis pasirodo ypač sultingas ir minkštas, su aukso rudos spalvos plutele.

Šašlykus kepu ant grotelių, kur dedu gabalėlius su svogūnais ir viskas gerai iškepa, o svogūnai nepridega.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Skanesnis už pyragus. Nebrangus ir paprastas sluoksniuotų pyragų receptas
Patiko? Pasidalink! Ačiū.