Kiekvienas gabalėlis tirpsta burnoje! Nežinojau, kad blynai bus tokie skanūs su tokiu įdaru

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Klasikiniai blynų įdarai – varškė, kepenėlės, vištienos širdelės, grybai ir svogūnai. Ir noriu pakviesti pasigaminti blynų su ryžiais ir saldžiu įdaru, kepti orkaitėje. Labai skanu, blynai išeina minkšti, švelnūs ir aromatingi. Blynus kepame naudodami choux tešlą.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

miltai, 240 g;
pienas, 480 g;
augalinis aliejus, 2 šaukštai;
kiaušiniai, 3 vnt;
verdantis vanduo, 250 ml;
druska, žiupsnelis;
cukraus, 2 v.š.
Norėdami paruošti įdarą, jums reikės :

riebios grietinės, 200 g;
cukraus, 1-2 v.š.
Norėdami paruošti įdarą, paimkite :

ryžiai, 1 stiklinė;
vandens, 2 stiklinės;
druskos, 1 šaukštelis;
cukraus, 1 – 2 v.š.;
sviestas, 40 g.
Virimo procesas

Kiaušinius pasūdykite, pradėkite plakti mikseriu arba šluotele ir suberkite cukrų. Plakite, kol cukrus ištirps.

Patarimas : maistą išimkite iš šaldytuvo, jis turi būti kambario temperatūros.

Įpilkite pieno ir išplakite.

Suberkite persijotus miltus ir išmaišykite iki vientisos masės.

Dabar užpilkite verdančiu vandeniu ir gerai išplakite.

Įpilkite augalinio aliejaus ir maišykite iki vientisos masės.

Palikite tešlą 20 minučių.

Vandenį užvirinkite, įberkite druskos, cukraus ir sviesto, suberkite nuplautus ryžius. Virkite, kol baigsite.

Kepti blynus.

Įdarą dėkite ant blynų ir iškočiokite taip, kaip jums patinka.

Kepimo formą ištepkite sviestu ir išdėliokite blynelius su įdaru.

Įdarui sumaišyti grietinę ir cukrų ir sutepti blynus.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite apie 20 minučių.

Tai yra skanūs įdaryti blynai, kuriuos galite paruošti savo šeimos meniu.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Jie valgomi net nespėjus atvėsti. Cukinijos su malta mėsa keptuvėje: mūsų virtuvės klasika
Patiko? Pasidalink! Ačiū.