Kiaulienos pilvas maišuose! Skanesnių taukų nesu valgiusi.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:

kiaulienos pilvas su sluoksniu – 1,5 kg;
česnakai – 2 galvutės;
druskos;
maltų juodųjų pipirų.

Idealiu atveju pipirus susmulkiname patys, kad gautumėte dideliais gabalėliais, o ne milteliais.

Paruoškite krūtinėlę ir supjaustykite dideliais gabalėliais.

Česnaką sumalkite trintuve arba naudodami spaudą. Česnaką sumaišykite su pipirais ir druska, o mišiniu patepkite taukų gabalėlius su mėsa.

Dabar kepimui imame pietų maišelius arba įprastus maisto rankoves. Dedame gabaliukus į vieną maišelį, kad neliktų oro, tada dedame į antrą maišelį, taip pat išspaudžiame visą orą. Suriškime. Sudėkite maišelius į puodą, užpilkite vandeniu ir padėkite ant ugnies. Užvirus sumažinkite ugnį iki minimumo ir troškinkite 2 valandas.

Kai krūtinėlė bus paruošta, palikite ją vandenyje, kol visiškai atvės.

Išimkite, suvyniokite į foliją ir padėkite į šaldytuvą nakčiai.

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Penkios priežastys, kodėl burokėlius verdu maiše. Rekomenduoju visoms šeimininkėms
Patiko? Pasidalink! Ačiū.