Norėdami paruošti, jums reikės šių ingredientų:
kiaulienos pilvas su sluoksniu – 1,5 kg;
česnakai – 2 galvutės;
druskos;
maltų juodųjų pipirų.
Idealiu atveju pipirus susmulkiname patys, kad gautumėte dideliais gabalėliais, o ne milteliais.
Paruoškite krūtinėlę ir supjaustykite dideliais gabalėliais.
Česnaką sumalkite trintuve arba naudodami spaudą. Česnaką sumaišykite su pipirais ir druska, o mišiniu patepkite taukų gabalėlius su mėsa.
Dabar kepimui imame pietų maišelius arba įprastus maisto rankoves. Dedame gabaliukus į vieną maišelį, kad neliktų oro, tada dedame į antrą maišelį, taip pat išspaudžiame visą orą. Suriškime. Sudėkite maišelius į puodą, užpilkite vandeniu ir padėkite ant ugnies. Užvirus sumažinkite ugnį iki minimumo ir troškinkite 2 valandas.
Kai krūtinėlė bus paruošta, palikite ją vandenyje, kol visiškai atvės.

Išimkite, suvyniokite į foliją ir padėkite į šaldytuvą nakčiai.
