Kiaulienos kotletai, paruošti su jūsų mėgstamu alumi – skonis priblokš

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Be barų, alų galima naudoti ir virtuvėje. Peržiūrėkite šį paprastą receptą, kad sužinotumėte, kaip galite jį naudoti.

Be to, kad alus yra gaivus gėrimas, jis taip pat tapo labai naudingu ingredientu gaminant maistą. Galite naudoti beveik visur, tai daugiausia priklauso nuo jūsų skonio. Tačiau vienas geriausių receptų tapo šis, kurio dėka galėsite paruošti nenugalimą kiaulienos kotletą su garstyčiomis ir bet kokį alų . Procedūra yra paprasta ir neužima daug laiko. Tačiau rezultatas jus tikrai nustebins. Peržiūrėkite toliau pateiktą procedūrą.

Neatsparūs kiaulienos gabalėliai ant alaus

Naudodami šį receptą tikrai neįžeisite nė vieno savo šeimos nario ar draugų. Kiaulienos kotletus galite paruošti tiek rimtiems susibūrimams, tiek atsitiktiniams pokalbiams su draugais. Geriausia tai, kad procedūra yra tikrai paprasta ir neužima tiek daug laiko. Įeikite į jį šiandien ir paruoškite šiuos ingredientus:

  • 4 gabaliukai kiaulienos kotletų
  • 200 mililitrų bet kokio alaus
  • 4 šaukštai paprastų miltų
  • 2 šaukštai riebių garstyčių
  • 2 šaukštai aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis maltos saldžiosios paprikos
  • Česnakai
  • Gvazdikėlis
  • Druska
  • Pipirai

Virimo procedūra:

Pirmasis žingsnis yra paruošti mėsą. Kad kotletai būtų skaniausi, geriau pirkti be kaulų. Žinoma, procedūrą galima atlikti ir su antruoju variantu, tačiau tai užtruks daugiau laiko, nes teks nukaulinėti mėsą.

  • Kiekvieno kotleto kraštą keliose vietose įrėžkite aštriu peiliu, pasūdykite ir pagardinkite mėsą pagal savo skonį.
  • Dabar gerai sumalkite mėsą. Tai leidžia prieskoniams pasiekti vidinę struktūrą, kuri užtikrina kuo geresnį skonį.
  • Dabar pats laikas pasigaminti marinatą iš aliejaus, garstyčių ir pipirų. Tada paskleiskite ant mėsos gabalėlių taip, kad jis visiškai pasidengtų. Jei turite laiko, galite mėsai kurį laiką pamarinuoti. Tačiau jei neturite laiko, šis veiksmas nėra būtinas.
  • Tada nulupkite česnaką, supjaustykite lygiais griežinėliais ir pakepinkite keptuvėje.
  • Kotletus iš abiejų pusių apibarstykite paprastais miltais ir apkepkite naujoje keptuvėje, kad tinkamai apskrustų. Tada suberkite keptą česnaką ir visą kūrinį apliekite mėgstamu alumi.
  • Suraskite tinkamą indą, į kurį mėsą supilsite į alų, kad galėtumėte įdėti indą į orkaitę.
  • Įkaitinkite orkaitę iki 200°C ir kepkite mėsą, kol suminkštės, maždaug pusantros valandos.
  • Tuo tarpu galite paruošti garnyrą prie mėsos, kurią, žinoma, galite pasirinkti patys. Tačiau prie patiekalo bet kokiu būdu geriausiai dera bulvės.
  • Gero apetito!
Patiko? Pasidalink! Ačiū.