Kiaulienos išpjovą pagal šį receptą paverskite į prabangų iškeptą vyniotinį

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Norint pagaminti šį ritinį, jums reikia tikrai geros mėsos. Kai paragausite, suprasite kodėl.

Jei jūsų laukia šeimos pietūs, pabandykite paruošti šį ritinį, kuris ne tik labai paprastas, bet ir tikrai skanus. Paruošimas neužima daug laiko, o kol kepa, galima paruošti puikų jo garnyrą. Ir visi, kurie jo paragaus, bus be galo sužavėti. Taigi, ar pabandysite?

Ko tau prireiks

Jei esate naujokas kulinaras ir bijote, kad tikrai nepavyks pagaminti šio ritinio, kad neturite to, ko reikia, nurimkite tas baimes. Su šiuo patiekalu gali susidoroti absoliučiai kiekvienas, nors ir atrodo sudėtingas, tačiau tiesa ta, kad jis paruošiamas akimirksniu. Taigi jums reikės:

  • 1 kg kiaulienos
  • 4 skiltelės česnako
  • 2 arbatiniai šaukšteliai barbekiu padažo
  • 1 arbatinis šaukštelis sojos padažo
  • 1 svogūnas
  • 1 arbatinis šaukštelis medaus
  • prieskoniai mėsai, lauro lapas, kalendra, druska, paprika, kvapieji pipirai ir karis pagal skonį

Nėra nieko blogo

Kiaulieną perpjaukite išilgai, kad gautumėte ilgą mėsos sluoksnį. Apverskite ir supjaustykite dar kartą, bet ne iki galo. Smulkiai supjaustykite svogūną, tada susmulkinkite trintuve kartu su česnaku, druska, mėsos prieskoniais ir paprika. Dabar šia pasta sutepkite kiaulieną, susukite, suriškite siūlu ir uždenkite folija. Įdėkite mėsą į šaldytuvą ir palikite marinuotis apie 10 valandų.

Užvirinkite litrą vandens, įberkite šaukštą druskos, lauro lapų, pipirų, kario ir kalendros. Kiaulieną sudėkite į puodą su vandeniu ir virkite uždengę ant mažos ugnies apie pusantros valandos . Gautą padažą sumaišykite su medaus ir sojos padažu. Dabar sudėkite kiaulieną ant kepimo skardos ir apliekite paruoštu padažu. Kepkite vyniotinį 200 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių. Linkime gero apetito!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.