Ingredientai:
Tešlai:
miltai – 500 g
Solis – 1/2 šaukštelio.
soda – 1/2 šaukštelio.
augalinis aliejus – 50 ml
kefyras – 400 ml
Paruošimas:
Išsijokite miltus, tada įpilkite druskos ir soda. Išmaišykite, įpilkite kefyro ir augalinio aliejaus.
Minkykite minkštą tešlą ir leiskite pailsėti apie 15 minučių.
Padalinkite tešlą į 16 dalių, tada kiekvieną iškočiokite į plokščią pyragą .
Tepame įdarą ir formuojame pyragėlius.
Kepkite pyragus keptuvėje su augaliniu aliejumi po dangčiu iki auksinės spalvos iš abiejų pusių.
Gero apetito!

Aš esu Kristina Muraliova – man rašymas yra būdas dalintis tuo, kas įdomu ir svarbu. Kuriu naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat lengvesnį turinį – maisto receptus bei horoskopus. Stengiuosi, kad kiekvienas lankytojas rastų ne tik naudingos informacijos, bet ir įkvėpimo ar pramogos kasdienai. Mano tikslas – paprastai ir aiškiai pateikti turinį, kuris praturtina ir sudomina.
