Kepti „Minutės“ pyragėliai su kefyru: pradžiuginkite savo šeimą vos per 30 minučių!

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Ingredientai:

Tešlai:
miltai – 500 g
Solis – 1/2 šaukštelio.
soda – 1/2 šaukštelio.
augalinis aliejus – 50 ml
kefyras – 400 ml

Paruošimas:

Išsijokite miltus, tada įpilkite druskos ir soda. Išmaišykite, įpilkite kefyro ir augalinio aliejaus.

Minkykite minkštą tešlą ir leiskite pailsėti apie 15 minučių.

Padalinkite tešlą į 16 dalių, tada kiekvieną iškočiokite į plokščią pyragą .

Tepame įdarą ir formuojame pyragėlius.

Kepkite pyragus keptuvėje su augaliniu aliejumi po dangčiu iki auksinės spalvos iš abiejų pusių.

Gero apetito!

Ar šis straipsnis Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Taip pat skaitykite:  Blyneliai su uogų įdaru: pasirodo purūs ir sultingi. Močiutė mokė
Patiko? Pasidalink! Ačiū.