Kepti kiaušiniai su sūriu pomidorų dubenyje – lengvas ir skanus užkandis

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kartais būna problematiška trijų patiekalų pietus susidėlioti taip, kad nebūtų problemų juos paruošti namuose. Išbandykite šį receptą ir sulauksite pagyrimų.

Ar nusprendėte surengti kelių patiekalų šventinius pietus ir vis dar neaišku, kokį užkandį pasirinkti? Ši procedūra gali jums padėti. Keptus įdarytus pomidorus paruošti labai lengva , o gatavą užkandį galite patiekti tiesiogine prasme per kelias minutes. Be to, tai įvertins ir valgytojai, kurie nemėgsta valgyti mėsos.

Ingredientai 4 porcijoms įdarytų pomidorų paruošti

  • 4 mėsingi pomidorai
  • 4 švieži kiaušiniai
  • 100 gramų kieto sūrio
  • ryšelis laiškinių svogūnų
  • majonezo pagal skonį
  • maltų juodųjų pipirų
  • druskos
  • kepimo popierius

Įdarytų pomidorų ruošimas

Pirmiausia supjaustykite keturis kietojo sūrio gabalėlius, o likusį kietąjį sūrį sutarkuokite smulkia tarka ir kol kas atidėkite. Dabar paruoškite pomidorus. Pirmiausia juos tinkamai nuplaukite, o tada nupjaukite viršutinę dalį, kad pomidorai galėtų stovėti ant kilimėlio ir per daug nenukristų į šoną. Šaukštu išskobkite vidų ir suformuokite pomidorų rutuliukus. Išskleistus vidų sudėkite į dubenį lauke, juos tikrai panaudosite gamindami kokį nors daržovių patiekalą – pavyzdžiui, lešę.

Kiekvieno pomidorų dubenėlio vidų pabarstykite šiek tiek pipirų ir šiek tiek druskos. Kiekvieno pomidorų dubenėlio apačioje uždėkite sūrio gabalėlį, kurį pirmiausia supjaustėte. Jei pamiršai, viskas gerai. Įdėkite šiek tiek to tarkuoto. Ant sūrio uždėkite šiek tiek pjaustytų svogūnų ir į kiekvieną dubenį įmuškite po vieną šviežią kiaušinį. Tada kiaušinius pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Į kiaušinius bus įdėta šiek tiek svogūno ir šiek tiek kokybiško majonezo. Ant viršaus užbarstykite tarkuoto kietojo sūrio.

Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Dabar puikiai tiks pomidorų viršūnėlės, kurias pradžioje nupjovėte. Jie sukurs stendus, kurių dėka būsite tikri , kad įdaras iš rojaus gabalėlių tiesiog neapvirs . Nupjautas pomidorų viršūnes plokščiąja puse dėkite ant kepimo popieriaus, o į duobutes su bubka įdėkite atskirus neužpildytus pomidorus. Užkandį kepkite 25 minutes iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Užkandį patiekite karštą.

Paskutiniai patarimai

Jei jums labiau patinka stipresnio skonio ir mėsos užkandis, išbandykite šią idėją. Taip pat paruoškite pomidorus. Sūrį sutarkuokite, svogūną susmulkinkite. Bet taip pat atpjaukite nedidelį gabalėlį kumpio ir gabalėlį geros šoninės . Į dubenį įmuškite kiaušinius ir išplakite. pagal skonį įberkite pipirų ir druskos. Tada į kiaušinius supilkite pusę tarkuoto sūrio, svogūną, kumpį ir šoninę. Norėdami spalvingo efekto, galite pabarstyti ir smulkiai pjaustytų geltonųjų pipirų.

Tada suskirstykite mišinį į pomidorų dubenėlius – jei liko, galite laikyti šaldytuve omletui. Taip pat ant mišinio galite uždėti gero majonezo. Dubenėlio gale pabarstykite kitą pusę tarkuoto sūrio ir kepkite taip pat, kaip ir originaliame recepte. Skrudintus skrebučius su žolelių sviestu galite patiekti kaip skanų garnyrą savo svečiams. Visiems tikrai patiks.

Patiko? Pasidalink! Ačiū.