Paprasčiausias būdas paprastai džiovintą vištieną padaryti sultingesnę – į ją įdėti bulvių. Viskas priklauso nuo gaminimo būdo: iš pradžių bulves sutarkuojame smulkia tarka ir nekepame atskirai, o paslepiame tiesiai krūtinėlės viduje.

Ingredientai: 400 gramų vištienos krūtinėlės, 2 bulvės, 100 gramų bet kokio kietojo sūrio, 1 kiaušinis, juodieji pipirai, druska, džiūvėsėliai ir truputis vandens.
Vištienos krūtinėlę supjaustykite kepsniais išilgai grūdų. Kiekvieną išplakite, druskos ir pipirų pagal skonį. Atskirame dubenyje sumaišykite 2 tarkuotas bulves, 100 gramų sūrio, 1 kiaušinį. Dabar ant darbinio paviršiaus padėkite vieną vištienos kepsnį, ant viršaus paskleiskite bulvių įdarą ir uždenkite antruoju vištienos gabalėliu.

Ruošinį apvoliokite džiūvėsėliuose. Kiekvieną pakuojame į kepimo popierių. Įkaitinkite keptuvę. Kepkite ant vidutinės ugnies 10 minučių iš kiekvienos pusės.


Aš esu Kristina Muraliova – man rašymas yra būdas dalintis tuo, kas įdomu ir svarbu. Kuriu naujienas, straipsnius ir aktualijas, o taip pat lengvesnį turinį – maisto receptus bei horoskopus. Stengiuosi, kad kiekvienas lankytojas rastų ne tik naudingos informacijos, bet ir įkvėpimo ar pramogos kasdienai. Mano tikslas – paprastai ir aiškiai pateikti turinį, kuris praturtina ir sudomina.
