Paprasčiausias būdas paprastai džiovintą vištieną padaryti sultingesnę – į ją įdėti bulvių. Viskas priklauso nuo gaminimo būdo: iš pradžių bulves sutarkuojame smulkia tarka ir nekepame atskirai, o paslepiame tiesiai krūtinėlės viduje.

Ingredientai: 400 gramų vištienos krūtinėlės, 2 bulvės, 100 gramų bet kokio kietojo sūrio, 1 kiaušinis, juodieji pipirai, druska, džiūvėsėliai ir truputis vandens.
Vištienos krūtinėlę supjaustykite kepsniais išilgai grūdų. Kiekvieną išplakite, druskos ir pipirų pagal skonį. Atskirame dubenyje sumaišykite 2 tarkuotas bulves, 100 gramų sūrio, 1 kiaušinį. Dabar ant darbinio paviršiaus padėkite vieną vištienos kepsnį, ant viršaus paskleiskite bulvių įdarą ir uždenkite antruoju vištienos gabalėliu.

Ruošinį apvoliokite džiūvėsėliuose. Kiekvieną pakuojame į kepimo popierių. Įkaitinkite keptuvę. Kepkite ant vidutinės ugnies 10 minučių iš kiekvienos pusės.

